Rohkema info nägemiseks:

ITK INSENERIBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4064; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ITK INSENERIBÜROO OÜ kohta arvamuslugu!"

ITK INSENERIBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 4064 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ülevaade:

ITK Inseneribüroo jätkas 2022. aastal oma eesmärki olla turul juhtiv elektriprojekteerimise ettevõte ning suurendada ka teiste tehnosüsteemide, nagu küte, ventilatsioon, veevarustus ja kanalisatsioon, projekteerimismahtu. Ettevõte on saavutanud selge liidripositsiooni elektriprojekteerimise valdkonnas ning jätkab missiooniga omada tugevat insenertehnilist oskusteavet. ITK Inseneribüroo on keskendunud keerukamate hoonete ja rajatiste projekteerimisele, hõlmates ka tehaseid, haiglaid, tööstusrajatisi ja laevu. Samas on säilitatud ka teiste projektitüüpide portfell, et tagada oskusteabe mitmekülgsus.

Digitaliseerimine:

Ettevõte on alustanud järgmise digitaliseerimise faasiga, töötades välja uut digitaalset infosüsteemi, mis hõlmab kõiki ettevõtte äriprotsesse.

Selle toote arendamiseks on kulutatud märkimisväärseid ressursse ning tulevikus plaanitakse seda litsentseerida ka teistele ettevõtetele, luues seeläbi uusi tuluallikaid.

Töötajate koolitus:

Ettevõte on oluliselt panustanud töötajate koolitusse. Enamik töötajaid on osalenud vähemalt ühel koolitusel, paljud isegi kahel või enamal.

Lisaks on ettevõte tööle võtnud praktikante, kes on omandanud praktikakogemuse ja jäänud edukalt ettevõttesse tööle. Töötajate arendamine ja koolitamine on ettevõtte jaoks oluline, et tagada stabiilne ja usaldusväärne teenus klientidele ning jätkuvalt tõsta insenertehnilist oskusteavet.

Koostöö erialaliitudega:

Ettevõtte juhtkond on pühendanud palju aega erinevate erialaliitude, nagu EETEL ja EKEL, töösse. Koostöös teiste valdkonna ettevõtetega on välja töötatud palju kasulikke algatusi, näiteks ajakulutabelid, elektriprojekteerijate veebileht elektriprojekteerimine.ee ning projekteerimise üldtingimused 2022. Selline koostöö aitab kaasa valdkonna arengule ja standardite loomisele.

Kokkuvõte:

Kokkuvõttes oli 2022. aasta ITK Inseneribüroole väga edukas. Ettevõte säilitas juhtiva positsiooni elektriprojekteerimises, laiendas teiste tehnosüsteemide projekteerimist ning investeeris digitaliseerimisse. Töötajate koolitus ja erialaliitudega koostöö tõid kaasa stabiilse ja usaldusväärse teenuse ning aitasid kaasa ettevõtte tugevale positsioneerimisele turul.

ITK INSENERIBÜROO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.