Rohkema info nägemiseks:

TEAMSERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Professionaalne, kõrget kvaliteedistandardit pakkuv eritööde lahenduste pakkuja ja eelistatud koostööpartner oma klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Teamservice OÜ on ettevõte, mille moto \"Koos. Paremini.\" iseloomustab meie põhimõtet ja eesmärki Teie jaoks. Oleme spetsialiseerunud mitmetele eritöödele, mis hõlmavad elektrit, kütet, vett ja kanalisatsiooni, ventilatsiooni ja jahutust ning kaasaegseid KNX targa maja lahendusi.

Meie maine hea töö tegijana on kandunud aastatesse ning rohkem kui 10-aastane kogemus eritööde valdkonnas on tõestanud, et meie klientidel on eritööde osas vajadus läbimõeldud ja tõhusate lahenduste järele. Seetõttu pakume kõikehõlmavat teenust alates eritööde projekteerimisest ja juhtimisest kuni ehitamise ja hoolduseni välja.

Koos meiega saate kindel olla, et Teie eritööde vajadused saavad täidetud professionaalselt ja efektiivselt, ning meie eesmärk on alati pakkuda parimat teenust. Koos Teamservice\'iga saate asjad tehtud õigesti ja paremini.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

TEAMSERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan M.K.

Teamservice teenustest on mul väga hea kogemus. Nende töötajad on väga professionaalsed ja töö on tehtud kiirelt ja kvaliteetselt. Mulle väga meeldis, et nad pakkusid eelarve tegemiseks väga madalat hinda.

- Kersti P.

Väga hea ja professionaalne teenus. Mulle meeldis, et meile pakuti lahendust, mis vastas meie vajadustele. Minu jaoks oli oluline, et nad töötasid nii kiiresti ja efektiivselt. Soovitan kindlasti.

- Maire T.

Teamservice on mulle tohutult meeldinud. Nad tegid tööd õigeaegselt ja meie projekt sai õigeaegselt valmis. Nad olid väga abivalmid ja nende töö oli väga kvaliteetne. Suurepärane teenus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TEAMSERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Teamservice OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud elektriinstallatsioonide tegemisele ja elektritarvikute jaemüügile. 2022. aasta majandusaastal olid need peamised tegevusalad, millele ettevõte keskendus. 2023. aasta majandusaastal jätkab ettevõte samade tegevusalade arendamist, püüdes pakkuda oma klientidele parimat teenust ja tooteid. Teamservice OÜ juhatus koosneb ühest juhatuseliikmest, kellele ei makstud juhtimistasu. See näitab ettevõtte pühendumust oma tegevusele ja soovi investeerida kõik ressursid ettevõtte arengusse.2022. aasta majandusaasta jooksul kanti Maksu- ja Tolliametile

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida Teamservice OÜ?

Ühtne ja läbimõeldud projektijuhtimine hoiab eesmärgi silme ees ning säästab aega ja raha Eritööde teostamiseks kaasame kokkutöötanud meeskonnad ja parima
ssb.ee
Ühtne ja läbimõeldud projektijuhtimine hoiab eesmärgi silme ees ning säästab aega ja raha Eritööde teostamiseks kaasame kokkutöötanud meeskonnad ja parimad spetsialistid Projekteerime lähtuvalt kliendi vajadustest, pakkudes juurde oma parimaid teadmisi aastatepikkusest kogemusest eritööde teostamisel Tööde teostamisel kasutame läbiproovitud materjale ja meetodeid, kuid alati pidades silmas innovatsiooni ja uusi tehnoloogiaid Hooldame seda mida ehitame. Ehk siis oleme seeläbi parimad, kiireimad ja efektiivsemad hooldustööde tegijad omaehitatud sõlmedele ja seadmetele. Omame

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.