Rohkema info nägemiseks:

LASOVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on terviklikud korstnalahendused, ehitustööd ja masinate rentimise teenused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Lasover OÜ usub, et kodu süda on seal, kus kohtuvad soojus ja turvalisus. Meie missiooniks on pakkuda teile mitte ainult teenuseid, vaid lahendusi, mis suurendavad teie eluruumide mugavust ja turvalisust. Aastatepikkuse kogemusega korstnatööde, ehituse ja masinate rentimise teenuste alal oleme ehitanud välja suurepärase ja usaldusväärse maine.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: pakkuda terviklikke lahendusi teie küttesüsteemidele ja ehitusvajadustele. Mõistame, et hästi ehitatud korsten on enamat kui lihtsalt struktuur; see on teie perele soojuse allikas ja kaitse võimalike ohtude eest. Seetõttu oleme spetsialiseerunud laiale valikule, alates korstnapühkimisest kuni kuni tõstukite rentimiseni. Iga teenus on kavandatud tagamaks, et teie kodu püsib mugavuse pelgupaigana.

Olgu teil vaja paigaldada hubane kamin, vajate ekspertide abi korstna renoveerimisel või usaldusväärset tõstukit oma ehitusprojektiks, oleme siin, et aidata. Meie oskuslik meeskond on pühendunud tipptasemel meisterlikkuse ja kliendirahulolu pakkumisele.

Oleme oma töö üle uhked ja see kajastub meie klientide naeratustes. Erilahendusega kaminatest kuni muinsuskaitsealuste hoonete renoveerimiseni, läheneme igale projektile sama kirglikkuse ja täpsusega. Meie portfoolio on tunnistus meie mitmekülgsusest ja võimest kohandada meie teenuseid teie ainulaadsete vajadustega.

Kasvades ja arenedes jäävad meie põhiväärtused muutumatuks. Oleme pühendunud pakkuma teile kõrgeima kvaliteediga teenust, kasutades parimaid materjale ja uusimaid tehnikaid. Kutsume teid uurima meie teenuste valikut ja avastama, kuidas Lasover OÜ võib muuta teie kodu paremaks elukohaks, üks projekt korraga.

Täname, et kaalute meid oma järgmise projekti jaoks. Ootame võimalust luua soojust ja tagada turvalisust teie kodus.

LASOVER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Küllike Puusepp

Oleme teie firma poolt tehtud töödega väga rahul. Töö kiire ja korralik, soovitati erinevaid valikuid. Väga meeldiv oli veel soovitus panna korstna müüri ümber villa, mis hoiab korstnajalga. Rõõmuga soovitame teid oma tuttavatele, kellel korstna mure

- Susän Simsel

Suured tänud tehtud töö eest. Kogu protsess oli äärmiselt meeldiv, täpne ning professionaalne

- Aare Alamaa

Töö oli kiire ja korralik

- Danel

Kõik oli suurepäraselt korraldatud ja tehtud, töö kiire ja lahendustele orienteeritud. Väga meeldis suhtumine kuidas asju lahendati. Tööde kulg ja lahendus olid perfektsed. Soovitan soojalt teistelegi!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LASOVER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lasover alustas tegevusega mais 2008. Alates 2015. aastast pakub osaühing täisteenust kütteseadmete ehitamiseks ja hooldamiseks. Samuti paigaldame ja müüme edasi metall moodulkorstna süsteeme. Ettevõtte meeskonnas on koolitatud pottsepad ja korstnapühkijad, kes omavad vastavaid kutsetunnistusi. Lasover OÜ taotles LEADER-projektitoetust ja soetas 2019/2020 tõstukid Topworker 25/4,5 ja Geda Lift ning kivilõikamissae Prime 85 S, et pakkuda veelgi kvaliteetsemat ja kiiremat teenust oma valdkonnas. Peamised finantssuhtarvud 2020 2021 2022 Varade tulukus ( ROA Rate of Return of Assets )

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et teie korsten vajab hooldust

Korstnad on kodu küttesüsteemi kriitiline komponent, kuid tihti jäetakse need tähelepanuta kuni probleemide ilmnemiseni. Regulaarne hooldus on oluline, et tagad
ssb.ee
Korstnad on kodu küttesüsteemi kriitiline komponent, kuid tihti jäetakse need tähelepanuta kuni probleemide ilmnemiseni. Regulaarne hooldus on oluline, et tagada teie korstna ohutus ja efektiivsus. Selles postituses uurime viit märki, mis viitavad sellele, et teie korsten vajab viivitamatut tähelepanu. Märk #1: Nähtavad praod või kahjustused Üks ilmsemaid märke, et teie korsten vajab parandamist, on nähtavad praod või kahjustused. Need võivad ilmneda korstna välis- või siseküljel ja viidata struktuuriprobleemidele. Korstna praod võivad ohustada selle struktuurset terviklikkust, muutes selle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.