Rohkema info nägemiseks:

NORDIC MEDICAL PARTNERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 198; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDIC MEDICAL PARTNERS kohta arvamuslugu!"

NORDIC MEDICAL PARTNERS OÜ hetkeolukord

Juba 198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldiseloomustus:

OÜ Nordic Medical Partners asutati 16.06.2008 kahe füüsilisest isiku poolt osakapitaliga 2556 eurot. Ettevõtte eesmärgiks on üldarstliku ja üldõenduse pakkumine ja vastava teenuse eksport Põhjamaades ja Poola Vabariigis.

Tegevusvaldkonnad, teenused:

Aktiivset tegevust ei ole toimunud.

Investeeringud:

Finantsinvesteeringutena teostatakse tehinguid kaubeldavate aktsiatega. Tehingud väärtpaberitega toimuvad põhiliselt Norra ja Rootsi kroonides. Need on valuutad, mille kõikumine seoses käimasoleva finantskriisiga võib olla suhteliselt suur. Seetõttu peab ettevõtte juhtkond küllaltki oluliseks vabade vahendite investeerimist kindlamat väärtust omavatesse finantsinstrumentidesse. Toimunud tehingud ja nende tulemuslikkus on esitatud lisas 2.

Tulud ja kulud: 2022 aastal Nordic Medical Partners OÜ-l müügitulu oli 8,96 tuhat eurot. Kuludest põhiosa moodustasid mitmesugused tegevuskulud (10,8 tuhat eurot ja võrdlusaastal 12,2 tuhat eurot). Olulisi kaupade, materjali ja teenuste kulusid aruandeaastal ei olnud.

2022 a.-l finantskulu väärtpaberite investeerimise tulemusel on 1,6 tuhat eurot (võrdlusaastal tulu 0,43 tuhat eurot), mis kajastab hetkeseisu ning on aktsiaturu iseloomu arvestades kiiresti muutuv.

Kahjumiks kujunes 2022. aastal 11,3 tuhat eurot ( 2021. a. kasum 16,2 tuhat eurot).

Nordic Medical Partnes OÜ jätkusuutlik kasv:

Juhatus hindab tegevuse jätkusuutlikuks äritegevuse käibe taastekkimise tõttu.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

OÜ Nordic Medical Partners põhieesmärgiks on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. Uute partnerite leidmine, tegevuse laienemine. Juhatus hindab majandustegevuse langust ajutisena ning teeb kõik endast oleneva, et järgnevatel aastatel taastada jätkusuutlik tegevus.

NORDIC MEDICAL PARTNERS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.