Rohkema info nägemiseks:

KAPITE TRADE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 727; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAPITE TRADE OÜ kohta arvamuslugu!"

KAPITE TRADE OÜ hetkeolukord

Juba 727 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

01.01.2022- 31.12.2022 majandusaastal tegeles osaühing külmutatud kalatoodete ostmisega ja turustamisega. Külmutatud kalatooted imporditi

Venemaa tootjatelt ja osteti ka Eesti tootjatelt.Kaubad turustati Euroopa Liidus, Sveitsis ja Põhja-Ameerikas. Eksportimiseks Põhja- Ameerikasse (USA ja Kanada) kasutati külmutusega merekonteinereid (40`). Müük Euroopa riikidesse toimus osakoormatega külmutusautodes.

Majandusaasta tulemused on mõjutatud toodete hindade korrigeerimisest Põhja-Ameerikas ja sõja algusest Venemaa ja Ukraina vahel. Peale sõja algust Kapite Trade ei impordi kalatooteid Venemaa tootjatelt. On leitud uued tarnijad Poolas ja Kasahstanis, kellega koostöö jätkub edaspidi. Aasta tulemustele avaldasid mõju kõrge usd kurss euro suhtes. Aruandeaastal oli ettevõttes üks töötaja, kellele maksti töötasu.

Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud. Ettevõtte eesmärk on järgmisel aastal jätkata samas valdkonnas.

Majandustegevus antud valdkonnas on hooajaline ja mõjutatud kalapüügi tsüklilisusest.

Pille Tell, juhatuse liige

KAPITE TRADE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.