Rohkema info nägemiseks:

CAMMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1008; jälgijaid - 15. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta CAMMA OÜ kohta arvamuslugu!"

CAMMA OÜ hetkeolukord

Juba 1008 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Camma alustas tegevust 15. mai 2008 aastal. OÜ Camma tegutseb Viljandimaal, Kõpu vallas. Peamisteks tegevussuunadeks on maastikuhooldus ja metsandus. 2011 a. 2011 aastal oli ka spordiürituste tehnilist teenindamist ja sellega seoses ka transporditeenust.

2011 a Soetas Camma OÜ Leader meetme kaudu uut maastikuhooldusteenusteks vajaminevat tehnikat. Soetatud tehnika võimaldab tegevusi laiendada. Teostasime töid Kõpu mõisapargis ja Soomaal Kuresoo rabas. 2011 a. osalesime RMK metsakasvatustööde hankel, kus võitsime kuue aastase lepingu metsakasvatustööde teostamiseks.Koostööd teeme Stora Enso Eestiga. Olemas on koostöökokkulepe metsa ülestöötamise teenuse pakkumiseks.

2011 a.lõpul soetasime metsa Forwarderi Valmet, millega pakume metsamaterjali koondamisteenust. Kuni 2011 aastani Camma OÜ ei kasutanud palgalist tööjõudu.

Oktoober 2014 tehti pakkumine osaleda allhakne korras RMK harvendusraiete teostamisel. Tööde teostamiseks olime kohustatud hankima masinad, mis vastavad RMK hanke tingimustele. Sellega seoses hankisime Forwarder John Deere 810 d ja 2015 aasta alguses saabub ka harvester John Deere 1070.

Stora enso Eesti ja RMK lepingute täitmiseks on masinapark olemas, juurde vaja luua veel kaks operaatori töökohta. Leping Stora Enso Eestiga on tähtajatu, RMK-ga leping.

Ettevõttes tööl kaheksa inimest, neist neli töötavad metsauuenduse alal, kus ettevõte teeb koostööd RMK ja erametsaomanikega, ülejäänud neli inimest on metsamasinate operaatorid.

2016 lõpul võeti tööle veel 2 inimest.

Võrreldes eelmise 2015 aastaga tulu vähenes, kuna metsatöid segab ka soe talv. Erametsaomanikud ei soovi osta teenust (ei lase sooja talvega oma metsa lõhkuda) ja tuluallikateks on jäänud hetkel ainult koostööpartnerid, suuremad on Stora Enso Eesti , RMK.

2018 aastal firma tegevus halvenes seoses sellega, et metsad olid pehmed ja ei saanud materjali kätte. Sellega seoses tekkisid ka maksuvõlad ja viivised.

2019 a oli raske. Töötajatega pidi lepingud lõpetama.

2020 aastal oli käive 106 910 Eur 2021 aastal käive 96320 Eur 2022 aastal käive 70977 eur

CAMMA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.