Rohkema info nägemiseks:

ESECOM INTERNATIONAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Esecom on uuendusmeelne suhtluslahenduste ettevõte, pakkudes professionaalseid ja kõrgtehnoloogilisi kõnekeskuse süsteeme, videolahendusi ja veebiseminare, mis optimeerivad ettevõtete suhtlust ja parandavad kliendikogemust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas olete kunagi mõelnud, milline oleks suurepärane suhtluslahendus, mis tooks teie ettevõttele kliendid otseteed teieni? Meil on vastus: Esecom! Oleme juhtiv suhtluslahenduste pakkuja, kes on spetsialiseerunud professionaalsetele ja sideoperaatoritest sõltumatutele lahendustele tööalaseks suhtluseks. Meiega saate juurdepääsu mitmekülgsetele, tõhusatele ja integreeritud suhtlusvahenditele, mis aitavad suurendada müüki ja lihtsustada kliendikogemust.

Uue põlvkonna tööalane suhtlussüsteem, mis hõlmab kõnesidet, kõnekeskust, kõnesalvestust, videokõnet, veebiseminare, chatti ja palju muud. Wildix pakub lihtsust ja paindlikkust ning võimaldab kohandatud lahendusi vastavalt teie vajadustele. IP-põhine ettevõttekeskne kommunikatsioonisüsteem, mis ühendab erinevad töövahendid, alates VoIP-telefonidest kuni kõnekeskuse ja kõrgtasemel kontaktikeskuseni. Detailne tugevus ja paindlik statistika tagavad teie ettevõtte sujuva toimimise.

Intelligentne kontaktikeskus, mis võimaldab kohandada tööakna vaadet vastavalt klientide ja osakondade vajadustele. Lisaks kõnekeskusele hõlmab see ka e-kirju, chatte, ticketingut ja prognoositavat tööjõuressursi vajadust. Freshworks tooteperekonna lahendused klienditeeninduses ja müügis, mis pakuvad süsteemset ticketingi-põhist haldamist ja tõhusat CRM-i. Veebiseminaride läbiviimise tarkvara, mis võimaldab sujuvat ja professionaalset suhtlust otse veebis.

Kohtume klientidega nende mugavaimates kohtades - ettevõtte avalikul veebilehel ja sotsiaalmeedias. Olenemata sellest, kas tegemist on otsekõne, videokõne, veebiseminari, chatti või otsepöördumisega süsteemsesse ticketingi, pakub Esecom õige suhtluslahenduse, mis suurendab teie ettevõtte edu.

Ärge jätke võimalust kasutamata! Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas meie professionaalsed suhtluslahendused aitavad teil saavutada suuremat müüki ja parandada kliendikogemust. Oleme siin, et leida teie ettevõttele parim ja kohandatud suhtluslahendus. Teie edu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ESECOM INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Esecomi kõnekeskus muutis meie klienditeeninduse tõhusaks ja kiireks! Soovitan kõigile!

- Anna K.

Suurepärased videolahendused ja uskumatult professionaalne meeskond!

- Karl V.

Nende veebiseminarid on interaktiivsed ja informatiivsed. Suur tänu, Esecom!

ESECOM INTERNATIONAL OÜ tegevusaruanne 2022

Esecom International OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks on kaasaegsete ärivaldkonna suhtluslahenduste müük ja kuutasupõhine rent. See on ettevõte, mis on spetsialiseerunud VoIP telefoniside, kõnekeskuste ja kontaktikeskuste platvormide ning nendega seotud kirjalike e-suhtluste (nt. ticketing) lahenduste teenindamisele. Esecomi peamised kaubamärgid, mida nad esindavad, on Wildix, Mitel ja FrontStage. Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 838 tuhat eurot, tegevuskasum 25 tuhat eurot. Esecomi juhatus on üheliikmeline, kusjuures juhatuse liikme tööd eraldi ei tasustatud. 2022 majandusaasta oli

Dropdown

kõik artiklid

Videokonverentsid - uus normaalsus tööalases suhtluses

Viimastel aastatel on videokonverentsid muutunud üha populaarsemaks tööalase suhtluse vahendiks, eriti praegusel ajal, kus paljud ettevõtted ja organisatsioonid
ssb.ee
Viimastel aastatel on videokonverentsid muutunud üha populaarsemaks tööalase suhtluse vahendiks, eriti praegusel ajal, kus paljud ettevõtted ja organisatsioonid on sunnitud töötama kaugtöö režiimil. Töötajad ei pea enam kulutama aega ja raha reisimisele ning saavad oma tööülesandeid täita mugavalt oma kodus või kontoris. Videokonverentsid võimaldavad ka erinevate ajavööndite vahelise suhtlemise muuta lihtsamaks, sest kõik osapooled saavad osaleda virtuaalsel kohtumisel oma asukohast olenemata. Pakume laia valikut kõrgekvaliteedilisi videolahendusi, mis vastavad erinevate ettevõtete ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.