Rohkema info nägemiseks:

RAADIOREKLAAMI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2637; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAADIOREKLAAMI OÜ kohta arvamuslugu!"

RAADIOREKLAAMI OÜ hetkeolukord

Juba 2637 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus: Raadioreklaami OÜ põhitegevusalaks on raadioprogrammide tootmine ja sisu loomine muusikaportaalile Sky.ee ning raadiojaamade reklaamiaja ja portaali reklaamipindade müük reklaamiklientidele ja meediaagentuuridele. Toodame, tõlgime ning helindame eesti- ja venekeelseid reklaamtekste kõigi audioväljundite tarvis.

Meediaturg: Eesti meediareklaamituru hinnanguline kasv aastal 2022 moodustas ca 18%, sh raadio reklaamiturg kasvas 15%. Raadioreklaami

OÜ käive kasvas võrreldes 2021.aastaga 16.3%. 2022 suutis enamik Eesti raadiojaamadest taastada Covidi-eelse vormi.

Müügikäive: Ettevõtte 2022. aasta käive oli 4 684 294 eurot (2021.a. 4 028 346 eurot). Müügikäibe kasvu mõjutas paljude positiivsete tegurite koosmõju, sh pandeemiajärgne kasv jaekaubanduses ja meelelahutuses, Retro FM tõus kindlalt TOP4 raadiojaamade sekka. Rock FM kuulajanumber kasvas üle 100 tuhande ning koos sellega jaama lojaalse kuulajaskonna kasv otsustajate seas. Müügimeeskond täienes mitme hinnatud tegija võrra, lisaks koolitused ja rasketel aegadel karastunud meeskonnavaim. Hindame tänast müügimeeskonda lausa Sky Media ajaloo tugevaimaks.

Tooted ja tootearendus: Raadioturul tegid hea tulemuse kõik grupi raadiojaamad. Oleme jätkuvalt juhtiv raadiogrupp 20-55 aastaste raadiokuulajate hulgas, mis on ühtlasi kõige väärtuslikumaks sihtrühmaks reklaamiklientidele. Selles vanuserühmas oli Raadioreklaami raadiojaamade osakaal Kantar Emor 2022 II poolaasta raadiouuringu alusel 36%. Raadio Sky Plus jätkas liidrina kõikide kommertsjaamade hulgas ( 212 tuh kuulajat nädalas 2022 II poolaastal). Venekeelses segmendis saavutasid juhtiva positsiooni SKY Raadio (77 tuh kuulajat nädalas) ja Russkoje Raadio ( 64 tuh kuulajat). Retro FM säilitas suurima kuulajaskonna kõikide raadiote hulgas Tallinnas-Harjumaal ning on kuulatuim raadiojaam vanuserühmas 30-60. Kõige kiirema kasvu tegi Rock FM, mis vaid 4 sagedusega saavutas 2022.aasta lõpuks 99 tuh kuulajat nädalas ja tõusis aastaga 9.positsioonilt kommertsraadiote hulgas 7.positsioonile.

Ettevõtte oluliseks tugevuseks võrreldes teiste raadiojaamadega on kõrge populaarsusega karismaatilised saatejuhid, edukad sponsorprojektid, raadiomängud ning erilahendused eetris.

2022.a. septembris sõlmis Raadioreklaam kokkuleppe Northstar Mediaga raadiojaama Relax FM reklaami müügiks.

Personal: Ettevõttes töötas 61 töötajat töölepingu ja üks töötaja käsunduslepingu alusel. Aasta jooksul arvestati töötajatele töötasusid 1 456 083 eurot. Juhatuse liikmele 2022.a. tasusid ei makstud.

Investeeringud: 2022.aastal oluliseks investeeringuks oli Rock FM uue ruumikama ja kaasaegsema stuudio ehitus, mis võimaldab muuhulgas läbi viia ka suuremaid muusikalisi live- esitlusi. Raadio meediateenuse lisasageduste konkursil õnnestus SKY Raadiol juurde saada 2 uut sagedust Rakveres ja Tartus ning Rock FM laienes levialaga Viljandisse.

Eesmärgid järgnevaks majandusaastaks: Raadioreklaami OÜ eesmärgiks on kindlustada ühelt poolt liidripositsioon nii eesti- kui venekeelses segmendis kommertsraadiojaamade hulgas ja teisalt kasvatada osakaalu kuulamisajaja järgi (share), kus oleme hetkel teisel positsioonil. Peame oluliseks edukalt osaleda 2023.aasta lisasageduste konkursil, et parendada Retro FM ja Rock FM leviala Lääne- ja Lõuna-Eestis.

Seisuga 31.12.2022 ületavad ettevõtte lühiajalised kohustused käibevara 29 564 euro võrra (31.12.2021 68 709 euro võrra). Antud olukord on ajutine ja ettevõtte juhtkond on kindel võimekuses katta lühiajalised kohustused jooksvast rahavoost. Ettevõtte tegevuse jätkuvus ja vajadusel lisainvesteeringud on tagatud ettevõtte omanike toetusega.

Peamised suhtarvud majandusaasta kohta ja nende arvutamise metoodika: 2022 2021

Maksevõime suhtarvud:

Lühiajaliste võlgnevuse kattekordaja = käibevarad / 0,96 0,90 lühiajalised kohustused

Likviidsuskordaja (quick ratio) - (käibevara-varud-ettemaksed) / 0,94 0,89 lühiajalised kohustused

Tasuvussuhtarvud:

Müügikäibe puhasrentaablus (%) = puhaskasum / 1,22% -2.39% müügikäive*100

RAADIOREKLAAMI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.