Rohkema info nägemiseks:

EG BIOFOND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 747; jälgijaid - 480. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EG BIOFOND OÜ kohta arvamuslugu!"

EG BIOFOND OÜ hetkeolukord

Juba 747 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 480 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ EG Biofond (endise nimega 4E Biofond) on 2008. aastal asutatud Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on: Valdusfirmade tegevus.

EG Biofond OÜ osanikeks oli kuni 11.2018 Eestis registreeritud äriühing Nelja Energia AS (69,88%) ja Põhjamaade keskkonnainvesteeringute fond Nordic Environment Finance Corporation (30,12%). 11.2018 müüsid Nelja Energia AS aktsionärid oma osalused ja uueks Nelja Energia AS omanikuks sai Enefit Green AS (kuulub Eesti Energia kontserni).

2019 aasta oktoobris omandas ettevõtte AS Infortar ning alates novembrist 2019 kuulub OÜ EG Biofond AS Infortar kontserni koosseisu. 2019 aasta lõpus omandas OÜ EG Biofond 50% osaluse Eesti Biogaas OÜ-s (2020 majandusaastal müüs ettevõttele oma osalused ettevõtetes Oisu

Biogaas OÜ ja Vinni Biogaas OÜ).

Tegevuse ülevaade

EG Biofond omab osalust ettevõttes Eesti Biogaas OÜ, mis käitab Eestis kolme suuremat biogaasi jaama: (cid:127) Oisu Biogaas OÜ (biometaani tootmine) (cid:127) Vinni Biogaas OÜ (biometaani tootmine) (cid:127) Tartu Biogaas OÜ(biometaani tootmine) (cid:127) Kuusalu Biogaas OÜ

Biogaasijaamades kasutatakse ära põllumajanduse tekkivaid jäägid (nt sõnnik) ja biojäätmed, millest tekib biogaasi, mis membraan tehnoloogiaga puhastatakse ja toodetakse kodumaist rohelist transpordikütust.

2022. aasta eesmärgiks oli tegeleda aktiivselt uute investeerimisvõimaluste leidmisega ning viia lõpule juba alustatud investeeringud.

EG Biofond OÜ juhatuse liikmetele 2022. majandusaasta jooksul töötasu ei arvestatud.

EG Biofond OÜ-s ei olnud 2022. majandusaasta jooksul ühtegi töötajat ja seetõttu ei arvestatud ka töötasu.

Finantsnäitajad

Ettevõtte lühiajalised kohustused aruandekuupäeval ületavad käibevara, samas on lühiajaliste kohustuste hulgas kajastatud omanike arvelduskrediit summas 1 966 tuhat eurot mida ei nõuta tagasi järgneval aruandeperioodil. Ettevõtte emaettevõte on lubanud tagada tütarettevõttele finantstoetuse andmist kuni 31.12.2023 ja vajadusel edaspidi. Emaettevõte tagab, et tütarettevõtte kohustused saavad tähtaegselt täidetud.

Finantsvõimenduse suhtarvud

Tähtsamad suhtarvud 2022 2021

Kohustiste ja omakapitali suhe 0,4 0,6

Ettevõtte juhtkonna hinnangul on järgneva aruandeperioodi majandustegevuse tulem piisav ettevõtte tegevuse jätkamiseks.

Kohustiste ja omakapitali suhe = Kohustised kokku / Omakapital kokku

EG BIOFOND OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.