Rohkema info nägemiseks:

L2 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2718; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta L2 OÜ kohta arvamuslugu!"

L2 OÜ hetkeolukord

Juba 2718 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 57 korda.

Tegevusaruanne 2022

L2 OÜ põhitegevuseks on uute sülearvutite müük, sülearvuti komponentide ja lisaseadmete müük.

Seoses turul kasvanud konkurentsiga ja sellest tuleneva üldise hindade langusega, on L2 OÜ pannud rõhku kulude kokkuhoiule, tööde automatiseerimisele ja töö efektiivsusele, mis aitab tagada konkurentsivõimelised hinnad. L2 OÜ peamisteks eelisteks on toodete kõrge kvaliteet ja kiire kvaliteetne teenindus. Müük toimub interneti vahendusel ja kaubad toimetatakse klientideni kullerite abiga.

L2 OÜ on laiendanud ja kinnitanud oma positsiooni juba olemasolevatel turgudel. Rõhutud on mahtude suurendamisele, et tagada turul parim tarneaeg klientideni. Kokkuvõtvalt möödus aasta edukalt.

L2 OÜ jätkab uuel aastal samal suunal ja keskendub mahtude suurendamisele nii sise-, kui välisturgudel.

L2 OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.