Rohkema info nägemiseks:

WELLVISION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 355; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta WELLVISION OÜ kohta arvamuslugu!"

WELLVISION OÜ hetkeolukord

Juba 355 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte OÜ Wellvision tegevusaruanne OÜ Wellvision asutati asutamislepinguga 26. mail 2008.aastal. Ettevõtte esmakanne Tartu Maakohtu registriosakonnas on kinnitatud 26.05.2008. Esmane majandustehing s.o. osanike sissemaksed osakapitali on tehtud 26. mai 2008 mida loetakse OÜ Wellvision esimese majandusaasta alguskuupäevaks. OÜ Wellvision asutamise eesmärgiks on rõivaste ja aksessuaaride internetipõhise jaemüügi laiendamine ja parendamine läbi uute ja operatiivsete võimaluste Eestis. OÜ Wellvision peamiseks tegevusvaldkonnaks on rõivaste, jalanõude ja aksessuaaride internetipõhine müük. Ettevõtte esmaseks eesmärgiks oli võimaldada jaeklientidele paremat ligipääsu rõivastele, jalatsitele ja aksessuaaridele, mis erineks Eestis pakutavatest kaubatoodetest. 2022.aastal majandustegevust ettevõttes ei toimunud, kuid ettevõttel on plaanis oma tegevust jätkata. Käesolevalt on Eesti turul väga palju ettevõtteid, kes tegelevad rõivaste, jalatsite ja aksessuaaride internetipõhise jaemüügiga ning seega on konkurentsis püsida keeruline. Lisaks on üha enam inimesi hakanud välismaalt endale ise asju tellima või tegema grupitellimusi. Juba praegu on selgelt näha, et paljud pakkujad müüvad tooteid väga väikese hinnakattega, sest muul viisil püsima jääda on keeruline. OÜ Wellvision juhatuse liikmed ei leia, et selline tegutsemine oleks jätkusuutlik, sest võib juhtuda, et kaup võib jääda ka realiseerimata ning hoida ettevõtte rahalisi vahendeid kinni. Juhatuse liikmed leiavad, et turul püsimiseks ei piisa vaid soodsatest hindadest, millest tulenevalt leiavad juhatuse liikmed, et ettevõtte tegevusvaldkonda tuleks laiendada. Kuivõrd mõlemad ettevõtte juhatuse liikmed on lõpetanud õigusteaduse magistrikraadi, siis on tekkinud idee, et läbi ettevõtte on võimalik hakata pakkuma ka juriidilise konsultatsiooni teenust.

WELLVISION OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.