Rohkema info nägemiseks:

MICCA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 277; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MICCA OÜ kohta arvamuslugu!"

MICCA OÜ hetkeolukord

Juba 277 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing MiCCA asutati 2008. aastal. Ettevõtte planeeritud tegevusaladeks olid veebiportaalide tegevus, programmeerimine, tarkvara kirjastamine, müük ja turundus.

Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 25 876 (2021.a. 20 951) eurot ja kahjum 3 997 (2021.a. kahjum 7 313) eurot. Põhiline osa müügitulust teeniti tarkvara müügist ja turundusest.

OÜ MiCCA eesmärk on alates 2016. aastast olnud arendada tarkvara lahendusi, mis lihtsustavad turundajate tööd ja mille kasutamise eest saab ettevõte iga kuu tulu. Eesmärgi täitmiseks on arendatud ja müüdud tarkvara, mida pakutakse pilveteenusena interneti teel välismaal asuvatele väikeettevõtelele. Järgmisel majandusaastal planeeritakse jätkata ettevõtte poolt loodud tarkvara arendamist ja müügi suurendamist.

MICCA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.