Rohkema info nägemiseks:

ENERGIAPARTNER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6695; jälgijaid - 100. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ENERGIAPARTNER OÜ kohta arvamuslugu!"

ENERGIAPARTNER OÜ hetkeolukord

Juba 6695 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 100 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Energiapartner OÜ põhitegevusaladeks on päikeseelektrijaamade, salvestusseadmete ja elektriautode laadijate müük ning paigaldus. Lisaks energiatõhususealane konsultatsioon.

Energiapartner OÜ peab madalast esmainvesteeringust tähtsamaks pikaajaliselt hästi toimivaid tõhusaid ning jätkusuutlikke lahendusi. Energiapartner OÜ jaoks on oluline kliendi probleemide lahendamine luues kliendile kasu.

Päikeseelektri valdkonnas tegeletakse dünaamiliste toodangu- ja tasuvusanalüüsidega, projekteerimisega, päikeseelektrijaamade seadmete ja tarvikute maaletoomise ning müügiga ja ehitamisega (eelkõige võtmed-kätte kujul) nii lõppkliendile kui peatöövõtjatele.

Energiatõhususe valdkonnas peamine tegevus on energiatõhususe alased dünaamilised simulatsioonid ning energiamärgise uutele ja oluliselt rekonstrueeritavatele hoonetele ning hoone energiaauditite teostamine.

Energiapartner OÜ väärtused ja missioonid: 1. Kvaliteet – ehitame nii nagu ehitaks endale 2. Kliimaneutraalsus – aitame kiirendada kliimaneutraalse ühiskonna teket 3. Jätkusuutlikkus – püüdleme väiksema ökoloogilise jalajälje poole nii ettevõttena kui ka eraisiku tasandil 2022. aasta peamine valdkond Energiapartner OÜ-le oli päikeseelektrijaamade võtmed kätte ehitus nii era- kui ka äriklientidele. Erakliendi sektorit elavdas tugevasti riigipoolne toetusmeede. Kogu taastuvenergeetika sektorit mõjutasid kõige rohkem järsk energiahindade tõus ning Venemaa agressioon Ukrainas, mis suurendas vajadust lokaalse energia tootmise järgi ning muutis tugevalt tarneahelaid ning sisseostuhindasid. Üleüldine makromajanduslik areng taastuvenergia valdkonnas oli eksponentsiaalne ning tugev, mis kajastus ka ettevõtte finantstulemustes.

Äritegevuse hooajalisust mõjutasid eelkõige talvine kliima, mis raskendas või muutis ehitustegevuse kallimaks. Majanduse seis oli tegevusvaldkonnas üleüldiselt positiivne, kuid aasta lõppedes oli märgata jahenemist, mis oli tingitud eelkõige intressimäärade tõusust. Keskkonna-alased mõjud olid neto negatiivsed, kuna peamine tegevusvaldkond ise vähendabki keskkonna jalajälge. Aasta lõppuks oli kokku paigaldatud 50MWp päikeseenergiat, mis tähendas omakorda 110000MWh rohelist energiat ning CO2 kokkuhoidu 66000t. Äritegevuse sotsiaalsed mõjud olid positiivsed, toetati erinevaid laagreid (nt laste energeetika laager), soetati Ukraina koostööpartneritele generaatoreid ning pakuti enda töötajatele täiendkoolitusi. Aruandeaastal ei olnud suuremaid finantsinstrumentidega seotud riske, kuna ettevõttel ei olnud laenukohustusi ega väärtpabereid. Valuutakursside riskid oli minimaalsed, kuna enamus välispartnereid on EU majandustsoonis.

2022. aastal ehitas Energiapartner SIA esimesed päikeseelektrijaamad Lätis. Kokku paigaldati ca 3MW võimsuse ulatuses päikeseelektrijaamu ning palgati juurde energeetika spetsialiste. 2022. aasta suvel asutas Energiapartner OÜ tütarettevõtte Storagepartner OÜ, mis tegeleb ärikliendi salvestuslahendustega. Kokku paigaldati ärikliendi akusid ca 1MWh, mis teeb Storagepartner OÜ Eesti üheks suurimaks akude tarnijaks ning paigaldajaks. 2022. aasta sügisel kolis ettevõtte uude suuremasse kontorisse ning sh ka ladu viidi uude kohta.

2023. aasta eesmärkideks on keskenduda nii päikeseenergias kui ka salvestuslahendustes ärikliendi

ENERGIAPARTNER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.