Rohkema info nägemiseks:

AGT KÖÖGID OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kodumaised maitsetaevad aasiapärase võluga – TULI Catering, kus maitse on üllatus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte süda ja hing on meie kirglik ja pühendunud meeskond. TULI Catering on rohkem kui lihtsalt catering-ettevõte - oleme kirega kokkade, toiduarmastajate ja loovate maitsemagistrite kollektiiv, kes on pühendunud toidu kvaliteedi, maitseelamuste ja unikaalsuse tutvustamisele.

Meie meeskond koosneb professionaalsetest kokkadest, kes on õppinud kunsti maitsete segamiseks ja loomiseks. Nende kirg toidu vastu nähtub igas meie loodud roas. Igas ettevalmistusse pandud koostisosas tunnete meie meeskonna hoole ja armastuse kohaliku tooraine vastu.

Mis meid teistest eristab, on meie pidev otsing uute maitseelamuste ja kogemuste järele. Me ei ole rahul lihtsalt toidu serveerimisega - me tahame, et iga suutäis oleks teekond maitsete maailmasse. Kasutame kodumaiseid tooraineid, mida me oskuslikult põimime aasiapäraste ürtide ja vürtsidega. Tulemuseks on tõeliselt omapärane ja erakordne maitseelamus, mis jääb teie mällu veel pikaks ajaks pärast meie sündmuse lõppu.

TULI Catering ei ole pelgalt toitlustusteenus - me oleme teie ürituse partner, kes aitab teil luua unustamatu kogemuse. Oleme uhked selle üle, et oleme saanud toetada lugematuid sündmusi ja aidata inimestel oma erilisi hetki tähistada. Meie eesmärk on alati tuua lauale midagi uut, ainulaadset ja meeldejäävat.

Nii et kui otsite maitsvat toitu, mis ühendab kodumaised maitsed aasiapäraste ürtide võluga, siis ärge kahtlege meie teenuste kasutamises. TULI Catering - kus iga suutäis on seiklus ja iga üritus on pidu!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

AGT KÖÖGID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Nende kokad loovad tõeliselt ainulaadseid maitseelamusi, kus kodumaine tooraine saab Aasia mõjutustega tõeliseks kunstiteoseks.

- Marko T.

Nad suudavad luua imelisi maitsekombinatsioone, kus kodumaised maitsed saavad eksootilise aasiapärase puudutuse.

- Liina H.

Mul on olnud võimalus nautida nende teenuseid mitmel korral ja ma olen alati rahul olnud. Suur aitäh, TULI Catering.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AGT KÖÖGID OÜ tegevusaruanne 2022

AGT Köögid OÜ on toitlustamisteenust, cateringiteenust väliüritustel ning sellega seotud inventari renti pakkuv ettevõte. AGT Köögid OÜ 2021 majandusaasta lõppes 95663 (2021 100830) eurose käibega ja -13818 (2021 8239) eurose kahjumiga. 2022 aastal oli firmas keskmiselt 2 töötajat, kellele maksti töötasudeks koos sotsiaalmaksuga 13600 (2021 12905) eurot. Juhatuse liikmele lisatasusid ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on mõned salajased koostisosad, mida Aasia kokad armastavad kasutada?

Aasia köögi võlu seisneb suuresti tema rikkalikus ja mitmekesises maitsepaletis, mis on saavutatud unikaalsete koostisosade kasutamise kaudu. Aasia kokad on tun
ssb.ee
Aasia köögi võlu seisneb suuresti tema rikkalikus ja mitmekesises maitsepaletis, mis on saavutatud unikaalsete koostisosade kasutamise kaudu. Aasia kokad on tuntud oma oskuse poolest kombineerida erinevaid maitseid ja tekstuure ning luua roogasid, mis on nii maitseelamused kui ka kunstiteosed. Paljud neist roogadest saavad oma ainulaadsuse just tänu salajastele koostisosadele, mida ei pruugi igapäevases lääne köögis kohata. Siin on mõned neist salajastest koostisosadest, mida Aasia kokad armastavad kasutada: 1. Kala- ja mereannipasta (Kala kaste): See paks pruun pasta on valmistatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.