Rohkema info nägemiseks:

SMIS INTERNATIONAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1129; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SMIS INTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

SMIS INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 1129 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SMIS International OÜ jaoks oli 2022. aasta stabiilse äritegevuse periood minimaalinvasiivsete protseduuride teostamiseks vajalike tarvikute müügi osas. Koroonapandeemia tagajärjel vähenenud tervishoiu digitaliseerimise ja digitervise konsultatsioonide osa hakkas taastuma.

2013. aastal asutatud SMIS International OÜ osalusega äriühingu OÜ Abtram29 äritegevus oli tagasihoidlik.

2022. aasta majandustegevus oli SMIS International OÜ jaoks sarnane eelmistele aastatele. Majandusaasta müügitulud moodustasid 1 818 123 eurot, võrdluseks eelnenud majandusaasta müügitulud 1 289 456 eurot. Müügitulud muutusid eelkõige lisandunud tarvikute müügi arvelt.

Majandusaasta ärikasum moodustas 379 029 eurot.

Majandusaastal investeeriti materiaalsesse põhivarasse 44 131 eurot.

2023. aastal on SMIS International OÜ eesmärgiks laiendada tegevust radioloogiliste ja kardioloogiliste tarvikute müügi ning digitervise alaste konsultatsioonide valdkonnas. Plaanis on tööle võtta veel üks uus töötaja tarvikute müügitegevuse parandamiseks. Enamus konsultatsioonidega seonduvat tööd tehakse äriühingu juhatuse liikmete poolt või ostetakse lepingute alusel sisse.

2023. aastal on plaanis jätkata meditsiinitarvikute müüki varasematel aastatel esindatavate firmadega ja leida ka uusi minimaalinvasiivsete protseduuride tarvikuid tootvaid firmasid, mida Eestis esindada. Kuna oluline osa SMIS International OÜ tegevusest toimub Läänemaal renditud ruumides, siis jätkub seal sisustusse ning digitervise konsultatsioonideks vajalikku tark- ja riistvarasse investeerimine. Muid investeeringuid plaanis ei ole.

25. juunil 2023

Peeter Ross

Juhatuse liige

SMIS International OÜ

SMIS INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.