Rohkema info nägemiseks:

FIGUURISÕBRAD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 678; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta FIGUURISÕBRAD OÜ kohta arvamuslugu!"

FIGUURISÕBRAD OÜ hetkeolukord

Juba 678 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Figuurisõbrad alustas tegevust 2008. aasta juulis. Firma põhitegevuseks on soovitud kehakaalu saavutamine õige toitumise abil.

Aruandeaastal põhitegevuseks jäi ainult teenuste müük On-line's. Interneti teel müüdi eraklientidele toitumiskavasid ja ka brošüüre kus kliendid said teadmisi soovitud kehakaalu saavutamiseks vastavalt Figuurisõprade poolt välja töötatud programmile. Samuti toimusid läbi internet individuaalkonsultatsioonid, mis on osutunud klientide hulgas väga populaarseteks.

Aruandeperioodil netokäive oli 19 330 eurot, mis võrreldes eelneva perioodiga langes 44%. Juhatuse hinnangul oli käibe languse põhjusks üldine majanduslangus Eestis ja elanikkonna ostuvõime vähenemine, mis on avaldanud ettevõtte tegevusele märkimisväärset negatiivset mõju.

Äriühingu juhatus koosneb ühest liikmest. 2022 .aastal juhatuse liikmele tema töö eest tasu ei makstud. Samuti ei tehtud talle soodustusi ega antud laene. Ka ei ole juhatuse liikmel muid kohustusi OÜ Figuurisõbrad ees. Juhatuse liiget ei ole aruandeaastal tagasi kutsutud ega välja vahetatud.

Järgmisel majandusaastal jätkame väljakujunenud tegevusvaldkondadega ning otsime uusi väljakutseid. Põhiliseks eesmärgiks on ettevõttel turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasoleval turul. Osaühingu visiooniks on Eesti elanikkonnale pakkuda individuaalseid toitumisalaseid, geenipõhiseid konsultatsioone ning edasi arendada nutitelefonides kasutatavaid toitumisnõustamise rakendusi nii kodumaistele kui ka välismaistele tarbijatele.

FIGUURISÕBRAD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.