Rohkema info nägemiseks:

BALTI TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3919; jälgijaid - 61. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTI TEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

BALTI TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 3919 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 61 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 23 korda.

Tegevusaruanne 2022

Balti Teenused OÜ majandustegevus algas 2008. aasta juulikuus.

Käesoleva ajani on äriühingu põhitegevuseks 2009. aasta alguses omandatud Rakvere vallas asuva kaubanduskeskuse Põhjakeskus majandamine.

Ettevõttel oli lõppenud majandusaastal 2 töötajat.

Rakvere Põhjakeskus on 13 tegutsemisaastaga saavutanud oma tegevuspiirkonnas tugeva lojaalsete klientide baasi. Põhjakeskuse sihtturuks on eelkõige Lääne-Virumaa ja Rakvere linn, kuid laiema teeninduspiirkonnana lisaks Järva, Harju ja vähemal määral Ida-Viru maakondade naabrusalad.

Mitmekesine kaupade ja teenuste kooslus ning lai kaubavalik kaasaegses ja mugavas ostukeskkonnas on hinnatud kogupere ostukoha tugevusteks. Tulenevalt pika-ajalisest tulemuslikust koostööst nii tugevate ankurüürnikega kui teisi nimekaid kaubamärke esindavate üürnikega on keskus kujunenud regioonikeskseks turuliidriks. Aastatega on omandatud hea maine ja üle-eestilise tuntus.

Järgneval majandusaastal on eesmärgiks keskuse juhtiva positsiooni kindlustamine teeninduspiirkonnas, töötades kliendimugavuse arendamise ja heaolu kasvu nimel.

2023. aastal on äriühingu eesmärkideks üürisuhete osas vastastikku lugupidava ja tulemusliku koostöö jätkamine, toetades mitmete pika-ajaliste üürnike üüripindade uuendamise ning laiendamise plaane, samuti regioonis seni esindamata brändide kaasamine ning teenuste ja toitlustusosa tugevdamine. Panustame ka keskuse külastajatele vajalike mugavusteenuste lisamisele.

Äriühingu finantseesmärkideks järgneval majandusaastal on üüritulu kasvatamine ja tegevuskulude vähendamine.

BALTI TEENUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.