Rohkema info nägemiseks:

Arbalans OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2021; jälgijaid - 21. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ARBALANS OÜ kohta arvamuslugu!"

Arbalans OÜ hetkeolukord

Juba 2021 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Arbalans OÜ on registreeritud äriregistris 04.08.2008 a. Arbalans OÜ põhitegevusala on raamatupidamine, maksualane nõustamine, EMTAK-i kood nr. 69202. Tegevusala ei ole plaanis muuta.

Arbalans OÜ tegutseb üle Eesti, omades büroosid Tallinnas ja Paides.

Investeeringud 2022 a. on ostetud sisse IT teenuseid üle 55 tuhande euro.

Reklaamikampaaniatesse investeeriti 2022.a. ligi 10 000 eurot.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Oleme tegutsenud raamatupidamisteenuseid pakkuvate ettevõtete turul üle kümne aasta. E-Krediidiinfolt tellitud turuuuringute alusel positsioneerume edetabelis 20 Eestis Eesti turule raamatupidamise teenuseid pakkuva suurema ettevõtte hulka.

Paindlike koostöövormidega võimaldame oma lepingupartneritele kaugtööd ja osalise ajaga töö tegemist. Just sellepärast on meie firmaga end sidunud väikeseid lapsi kasvatavad noored emad või muul põhjusel just kaugtööd eelistavad inimesed.

Seoses ülemaailmse pandeemiaga anname teada, et COVID-19 ei ole meie ettevõttele avaldanud olulist mõju.

24.veebruaril 2022 alanud Venemaa agressioon Ukraina riigi vastu on vähendanud Eesti riigiasutustes usaldust Vene riigiga seotud firmade ja üksikisikute vastu. Arbalans OÜ tegevusele ei ole see avaldanud olulist mõju.

Personal

Arbalans OÜ on peatöövõtu firma, kes pakub võimalust raamatupidamisteenuseid osutavatele firmadele liituda kui partnerid.

Raamatupidamistööde teostamiseks on sõlmitud käsunduslepingud juriidiliste isikutega.

Võmalused, mida Arbalans pakub liitunud partneritele: *Turundus, reklaam ja uued kliendid, keda teenindada *Veebipõhine ligipääs serverisse – bürootarkvara, e-post, majandustarkvara *Raamatupidaja erialane vastutuskindlustus *Tagatud õiglane tasu kokkulepitud %-na lepingu summast.

*Teenuse kvaliteedi ja teenusemahtude vastavuse kontroll.

Aruande esitamise seisuga koosneb Arbalans OÜ juhatus kahest liikmest.

Olulised sündmused ja arengusuunad

Majandusaasta olulisemad sündmused:

Arbalansi poolt teenindavate klientide arv on 2022 aasta lõpu seisuga üle 800.

Raamatupidamise teenuse osutamine veebipõhiselt võimaldab: hoida turvariskid võimalikult madalal ligipääsu andmetele kõikjal, kus on internet vähendada topelttööd, kaasates kliendid andmete sisestajaks vähendada teenuse hinda luua töökohti ka väljaspool bürooruume

Korteriühistute elanikud kasutavad üha enam võimalust sisestada vee- jm. näidud veebi kaudu. Korteriühistu e-keskkonnas on peale veeandmete sisestamise võimalik elanikel jooksvalt näha oma arveid ja võla jääki.

Arengusuunad järgnevatel perioodidel: 2023. aasta jooksul on võetud eesmärgiks kasvatada käibemahtu 10% võrra.

Jätkata raamatupidamise teenuse pakkumist väikefirmadele ja korteriühistutele ning ettevõtetele, kellel ei ole mõistlik palgata endale kvalifitseeritud raamatupidajat. Jätkata teenuse veebipõhise osutamise järjepidevat arendamist, kvaliteedi suurendamise ja ajakulu vähendamise nimel. Liita endaga juriidilisi isikuid, kes soovivad teha raamatupidamisalast koostööd, kuid ei oma ise võimekust endale piisava kliendibaasi tekitamiseks.

2023. aastal on plaanis arendada edasi raamatupidajate töökeskkonda, et teha tööde üleandmine veelgi lihtsamaks ja vähem ajakulukamaks.

Hooajalisus või majandustegevuse tsüklilisus

Firma majandustegevus ei sõltu hooajast, ega ole ka tsükliline vaid toimub pidevalt.

Omakapital

Firma omakapital seisuga 31.12.2022 vastab äriseadustikus ettenähtud nõudele.

Arbalans OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.