Rohkema info nägemiseks:

RATO HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1015; jälgijaid - 34. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RATO HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

RATO HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 1015 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 34 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ RATO HOLDING asutati 2008 aastal OÜ T.R.Tamme Auto jagunemise tulemusena. Tegemist on klassikalise holding-firmaga, kuhu kuulub peale emaettevõtte ka tütarfirma Aqva Hotels OÜ.

Rato Holding OÜ osalus Aqva Hotels OÜ-s on 96,23%

Äriühingu juhatus koosneb ühest liikmest, kellele majandusaasta jooksul antud tegevuse eest tasu ei makstud ning mingeid muid rahalisi või mitterahalisi soodustusi ei võimaldatud ning puuduvad ka potensiaalsed kohustused juhatuse liikme ees. Samuti puudusid emaettevõttes palgalised töötajad.

Ülevaade tütarettevõtte tegevusest

OÜ Aqva Hotels

Tegemist on RATO HOLDING OÜ peamise investeeringuga, mis moodustab 95% kõigist investeeringutest.

OÜ Aqva Hotels näol on tegemist 2006 a. tegevust alustanud spa- ja hotellikompleksiga Rakvere linnas.

Ettevõte pakub majutusteenust koos konverentside, seminaride ja vastuvõttude korraldamise ning heaoluspaa- ja ujumisteenusega Rakvere linnas.

Ettevõttel on hotellikompleks 120 hotellitoaga koos vee- ja saunakeskusega ning heoluteenuse keskus.

Seminaride korraldamiseks on Aqva Hotels OÜ-s kokku neli erineva suurusega ruumi, neist suurim mahutab korraga kuni 200 inimest.

2022 aasta algul mõjutasid ettevõtte tegevust ja tulemusi endiselt COVID-19 pandeemiaga seotud piirangud.

Seoses Venemaa sõjalise sissetungiga 24.veebruaril 2022 aastal Ukrainassetõusis sõjalise ohu risk Euroopasse.

Sõjategevuse tõttu on olnud toodete tarneraskusi ning hoidnud üleval energiahindu, kus elektri-ja gaasihinna kasv on loonud teiste kulude osas inflatsioonisurve.

Aruandeaasta heitlikes majandusoludes on müügitulu 2022aastal jõudnud pandeemiaeelsesse aega, suurenedes 48 protsenti võrreldes eelneva perioodiga, kuid võrreldes 2021 aasta andmeid pandeemiaalse perioodiga on 2021 aasta langus 25 protsendi ulatuses.

Ärikasumimäär 2022 aastal 16,4 protsenti vähenedes 4 protsendipunkti (2021 a. 20,8 protsenti).

Ärikasumiks kujunes 1 211 276 eurot, kasvades 16 protsenti võrreldes 2021 aastaga.

Energiakulude kasv oli peamiseks põhjuseks ärikasumimäära vähenemisele. Ettevõte jätkab energiakulude tõhustamist ja optimeerimist.

Vaatamata 2022 aastal lõppenud pandeemia piirangutele on olnud reisimine koduriigis populaarne ja samas on kasvamas välisturistide osakaal. Põhiosa majutujatest moodustasid eestlased, kokku 82 protsenti kogu majutujate arvust, soomlased 10,2 protsenti ja Läti 1,2 protsenti. Ülejäänud 6,6 protsenti jaguneb järgmiste riikide vahel:

Saksamaa, Venemaa, Rootsi, Poola ja USA.

Pikemaajaline väljavaade sõltub pikka aega kestvast geopoliitilisest ja sõjalisest konfliktist Euroopas ning lähtuvate sanktsioonide mõjudest Euroopa Liidule.

Inflatsiooni pidurdamiseks intressimäärade tõus mõjutab klientide tarbimisharjumusi, tarbijad võivad eelistada vähem tarbida ja rohkem säästa, et olla valmis tulevikus võimalikeks majandusraskusteks. Aqva Hotels OÜ jätkab energiasäästumeetmete rakendamisega.

Mõningal määral mõjutavad sessoonsed tegurid tütarettevõtja Aqva Hotels OÜ tegevust, kelle majandus- tulemused suvekuudel (juuni-august) on veidi nõrgemad kui ülejäänud kuudel aastas.

Kontserni majandustegevuses puudub negatiivne keskkonnamõju. Kontserni tütarettevõtja Aqva Hotels OÜ on positiivselt mõjutanud Rakvere linna sotsiaalse keskkonna arengut.

RATO HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.