Rohkema info nägemiseks:

HEILORI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid teenuseid, teede ehitus, haljastus,korrashoid, veiste vahendamine, toiduainete transport, koertesalong ja toidlustus suveüritustel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujutle ette partnerit, kes mõistab sinu töö keerukust ja väärtustab iga loomakasvataja igapäevast pingutust. Tutvustame sulle Heilori OÜ-d, Eesti kapitalil põhinevat ettevõtet, mis on veisekasvatuse eksperdid alates 2008. aastast.

Heilori OÜ on võtnud endale kohustuseks mitte ainult leida parimaid veiseid Eestist, vaid ka tagada nende ohutu ja usaldusväärne transport välismaale. Meie kogenud meeskond jälgib hoolikalt igat sammu veiste ostu, müügi ja transpordi protsessis, et saaksid parima valiku vastavalt oma vajadustele. Meie pühendumus kvaliteedile ja professionaalsusele on alati sinu teenistuses.

Kas vajad usaldusväärset partnerit toiduainete turvaliseks transportimiseks? Heilori OÜ pakub spetsiaalselt kohandatud kaubikuid, mis tagavad sinu toodete värskuse koolides, poodides või muudes sihtkohtades. Olgu selleks koolitoit, poekaubad või muud spetsiaalsed toiduvalikud, saame neid hõlpsasti kohandada vastavalt sinu vajadustele.

Heilori OÜ ei hoolitse mitte ainult veistest, vaid pakub ka laia valikut teenuseid lemmikloomadele. Meie professionaalsed groomerid tagavad, et sinu koerad saavad parima võimaliku hoolduse ja stiilse välimuse. Kas vajad koera pesemist, lõikamist, trimmimist või küünte lõikamist? Meie koertesalongis saavad su lemmikud seda kõike ja veelgi rohkem. Sinu koerad on meie prioriteet!

Kui suveüritused koputavad uksele, on Heilori OÜ sinu usaldusväärne partner toitlustamisel. Meie mitmekesine toiduhaagis pakub wrap\'e, jäätist, jooke ja karastusjooke, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid maitseid. Olgu selleks festivalid, kontserdid või spordivõistlused, oleme valmis looma meeldejäävaid toiduelamusi suvepäevadel.

Ärge kartke võtta meiega ühendust! Heilori OÜ seisab alati sinu kõrval, pakkudes parimaid veiseid, turvalist toiduainete transporti, armastavat lemmikloomade hooldust ja suurepärast toitlustust suveüritustel. 

Võtke meiega ühendust juba täna!

VEISEKASVATUS

TOIDUHAAGIS

HEILORI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Toiduhaagisest pakutavad wrap'id olid nii maitsvad ja hea vaheldub klassikalisele burger ja friikartulid valikule.

- Jaanika P.

Heilori täissuitsuvorst on tõeliselt maitsev ja lisakst eesti toode.

Soovitan seda kõigile vorstisõpradele!

- Martin T.

Veiste vahendamine ületas minu ootused. Olen valikuga väga rahul ja hindan nende professionaalset lähenemist!

HEILORI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Heilori on Eesti ettevõte, mis on pühendunud elusloomade vahendamisele ja nende transpordile. Alates 21. augustist 2008 on nad pakkunud kvaliteetseid teenuseid, mis hõlmavad loomade hoolikat ja turvalist transporti. 2022. aastal laiendasid nad oma tegevust Leedusse, kus nad tegelesid aktiivselt kauplemisega.2015. aasta septembris avas OÜ Heilori Rae vallas lemmiklooma salongi, mis on tänaseks kujunenud populaarseks kohaks paljude lemmikloomade omanike jaoks. Salong pakub mitmesuguseid teenuseid, sealhulgas lemmikloomade hooldust ja groomingut. Lisaks on salongis saadaval ka lai valik

Dropdown

kõik artiklid

Veiste vahendamine: Tee parimad valikud Eesti kvaliteetveistega

Kui otsid parimat veiseliha, on oluline teha teadlikud valikud ning leida usaldusväärne partner, kes tagab kvaliteetse ja ohutu veiste vahendamise teenuse. Heil
ssb.ee
Kui otsid parimat veiseliha, on oluline teha teadlikud valikud ning leida usaldusväärne partner, kes tagab kvaliteetse ja ohutu veiste vahendamise teenuse. Heilori OÜ on ettevõte, millel on aastatepikkune kogemus veiste vahendamisel ning oleme uhked, et saame pakkuda parimaid Eesti kvaliteetveiseid. Meie eesmärk on tuua sinuni Eestis kasvatatud veised, mis on tuntud oma kvaliteedi ja maitse poolest. Heilori on loonud tugevaid sidemeid kohalike talunikega, kes kasvatavad veiseid vastavalt kõrgetele standarditele. Meie meeskond töötab tihedas koostöös talunikega, et tagada veiste tervislik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.