Rohkema info nägemiseks:

REDGATE CAPITAL AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5223; jälgijaid - 40. Arvustusi - 4; Artikleid 7+ "Kirjuta REDGATE CAPITAL AS kohta arvamuslugu!"

Tark raha voolab Eestist välja: välisinvestorite toomine on nagu võimatu missioon

Redgate’i partner Valeria Kiisk. Foto: Raul Mee   Eesti on geopoliitiliste riskide, aga ka maksukeskkonna ebastabiilsuse tõttu muutunud kohaks, kuhu välisinvestor vaatab üha vähem, probleemi tajuvad ka kohalikud pensionifondid. Redgate’i partner Valeria Kiisk tõdeb, et tänases geopoliitilises olukorras on kindlaks punaseks lipuks välisinvestorite toomine meie piirkonda. „Baltikumis on väga vähe tehinguid, mis on toimunud väliskapitali [...] The post Tark raha voolab Eestist välja: välisinvestorite toomine on nagu võimatu missioon appeared first on Redgate.

Loe algallikast redgatecapital.eu

Dropdown

kõik artiklid

Valeria Kiisk: suurt rahasüsti riigieelarvele erastamistehingud ei anna

Redgate’i partner Valeria Kiisk.   „Minu kriitilisel hinnangul on erastamisplaan tagasihoidlik. Kui eesmärgiks on korras riigimajandus, siis on küsitav, miks pe
redgatecapital.eu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.