Rohkema info nägemiseks:

JÕGEVA VEEVÄRK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1343; jälgijaid - 9. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta JÕGEVA VEEVÄRK OÜ kohta arvamuslugu!"

JÕGEVA VEEVÄRK OÜ hetkeolukord

Juba 1343 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldist

Osaühing Jõgeva Veevärk (JVV) on määratud vee-ettevõtjaks Jõgeva vallas ja osutab veeteenust järgmistes piirkondades: Jõgeva linn, Jõgeva alevik, Kuremaa alevik, Laiuse alevik, Sadala alevik,

Siimusti alevik, Torma alevik, Painküla, Kurista küla, Liivoja küla, Ellakvere küla, Kantküla, Kassinurme küla, Kärde küla, Laiusevälja küla, Raaduvere küla, Rääbise küla, Saduküla, Sätsuvere küla, Vaiatu küla, Vaimastvere küla, Vana-Jõgeva küla, Vanamõisa küla, Vilina küla, Viruvere küla, Võduvere küla ja Õuna küla.

Vee-ettevõtja haldusülesandeks on  tegevuspiirkonnas ühisveevärgi kaudu kinnistute veega varustamine ja kinnistutelt ühiskanalisatsiooni kaudu reo-, sademe- ja drenaaživee ärajuhtimine ja puhastamine;  Ühisveevärgi ja –kanalisatsiooni taristu parendamiseks ja arendamiseks ning keskkonnatingimuste täitmiseks investeeringute tegemine.

Lisaks põhitegevusele osutatakse purgimisteenust, kinnistule kuuluvate torustike remonti ja hooldust ning allhankijana hallatakse Jõgeva linna jäätmejaama.

Juhtimine

JVV on 100 % Jõgeva vallale kuuluv äriühing. Kõrgemaks juhtimisorganiks on osanike üldkoosoleku rollis Jõgeva Vallavalitsus, kes on määranud äriühingule kolmeliikmelise nõukogu. Äriühingut juhib üheliikmeline juhatus.

Kliendid ja klienditeenindus

Seisuga 31.12.2022 oli ettevõttel 1464 veeteenuse lepingut, sealhulgas 991 eraisikutega ja 238 korteriühistutega ning 235 muude juriidiliste isikutega.

Lisaks on sõlmitud lepingud purgimisteenuse osutamiseks 14 kliendiga.

Igal aastal sõlmitakse Jõgeva Vallavalitsusega leping sademe- ja drenaaživee ning muu pinnase- ja pinnavee ärajuhtimiseks ja puhastamiseks avalikelt teedelt, tänavatelt ja väljakutelt ning tulekustutusvee võtmiseks ja tuletõrjehüdrantide hooldamiseks.

Alltöövõtu korras hallatakse Jõgeva linna jäätmejaama. 2022. aastal sõlmitud leping kehtib kuni 31.12.2025.

Veeteenusega liitumiste ehitamisel sõlmitakse kliendiga liitumisleping.

Ühekordsete teenuste osutamine toimub hinnakirja alusel.

Ühisveevarustustaristu 2022. aastal ammutati ettevõtte 31 puurkaevust kokku 311,2 tuhat m3 vett. Veeproove võeti 8 korral kaevust ja 25 korral võrgust (nn tavaanalüüsi). Kordusproove ei tehtud ja mittevastavusi ei esinenud.

Veekvaliteedi näitajad erinesid piirkonniti. Kui Jõgeva linna vesi kuulub I kvaliteediklassi ja vett ei pea enne ühisveevärgi-süsteemi andmist töötlema, siis väljapool Jõgeva linna piirkondades on vesi rauarikas (välja arvatud Vaimastvere, Jõgeva alevik ja Siimusti alevik) ja pumplatesse on paigaldatud rauaeraldusfiltrid. Laiusevälja külas, Torma alevikus ja Laiuse alevikus filtreeritakse toorvett veel ka lisaks ülemääraste mangaaniühendite tõttu. Torma alevikus on üleliigse rauasisaldusele lisaks kõrgendatud fluoriidisisaldus, mistõttu on paigaldatud veetöötlusjaama pöördosmoosiseade, mis eraldab toorveest liigse fluoriidi.

JÕGEVA VEEVÄRK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.