Rohkema info nägemiseks:

SOOJUSTUSE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Soojustustöödega tagame teie kodu või ärihoone suurema energiatõhususe, aidates vähendada energiakulusid ja keskkonnamõju.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud ehitusvaldkonna spetsialistide meeskond, kes toob uudsust ja kvaliteeti ehitusmaailma. Oleme spetsialiseerunud tselluvilla kasutamisele puitmajade soojustamisel ja renoveerimisel ning meie tegevuse alustala on selle materjali unikaalne niiskustehniline võimekus.

Meeskond, kelle eesmärk on teie kodu paremaks muuta

Meie meeskond koosneb kogenud ja kirglikest ehitusprofessionaalidest, kelle eesmärk on pakkuda teile parimaid lahendusi, mis aitavad teil oma kodu või ärihoone mugavamaks ja energiatõhusamaks muuta. Oleme uhked selle üle, et meie meeskonnas on inimesi, kes jagavad kirge nii ehituse kui ka keskkonna vastu ning seetõttu oleme valinud tselluloosisolatsiooni puitmajade soojustamisel.

Tselluvilla eelised puitmajadele

Kui tegemist on puitmajade renoveerimisega või uute puitkonstruktsioonide loomisega, on tselluloosisolatsioon üks parimaid valikuid. Miks? Sellepärast, et tselluloos on looduslik materjal, mis omab suurepärast niiskustaluvust ja võimekust \"hingata\". See sobib suurepäraselt kokku puitmaterjalidega, nagu puit, palk, lauad ja puitsõrestikud, ning toetab nende omadusi, mitte ei takista neid.

Puitmajade väärtus seisneb osaliselt nende eriomases siseõhus, mis on inimestele omasem ja mugavam hingata. Lisaks on loodusmaterjalidesse kodeeritud soojus, mis muudab maja mitte ainult füüsiliselt, vaid ka emotsionaalselt soojaks ja õdusaks.

Kokkuvõttes on tselluloosisolatsioon meie valik, kuna see aitab säilitada ja suurendada puitmajade väärtust ning muuta need energiatõhusamaks ja hubasemaks kodudeks. Kui otsite parimat soojustuslahendust puitasumites, siis on puidupõhine niiskust siduv tselluvill teie parim kaaslane. Laske meil aidata teil oma kodu või ärihoone veelgi paremaks muuta!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

SOOJUSTUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri O.

Soojustustööde meeskond tegi suurepärast tööd minu kodu energiatõhususe parandamisel.

- Tarmo S.

Nüüd on meie kontor ruumikas, kaasaegne ja hubane. Hea töö!

- Jaan T.

Minu kodu energiakulud on märgatavalt vähenenud pärast teie meeskonna poolt teostatud töid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SOOJUSTUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Soojustuse OÜ on ehitusettevõte, mis asutati 2008. aasta detsembris. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kahele peamisele tegevusvaldkonnale. Esiteks, nad tegelevad ehitiste soojustamisega, paigaldades naturaalset tselluloosvilla (EEH004020). Teiseks, nad osutavad üldehitusteenust (EEH004020), ehitiste ekspertiisiteenust (EEK000599) ja omanikujärelevalveteenust (EEO001890). Ettevõte asub geograafiliselt Rae vallas Harjumaal, kuid selle teenused ei ole piiratud ainult selle piirkonnaga. Soojustuse OÜ-l on kliente üle kogu Eesti ja isegi väljaspool riiki. 2022. aastal sai ettevõte tulu

Dropdown

kõik artiklid

Kas pööningute lisasoojustamine tselluvillaga on majaomanikele küttekulude säästmise saladus?

Kui tegemist on kodu soojapidavuse ja energiatõhususega, siis võib pööningute ja laepealsete lisasoojustamine mängida olulist rolli. Üks efektiivne viis seda te
ssb.ee
Kui tegemist on kodu soojapidavuse ja energiatõhususega, siis võib pööningute ja laepealsete lisasoojustamine mängida olulist rolli. Üks efektiivne viis seda teha on puhuda uus tselluvillakiht vanale soojustusele. See mitte ainult ei aita märkimisväärselt vähendada maja küttekulusid, vaid loob ka ühtlasema toatemperatuuri ja hubasama ruumikliima. Lisaks sellele säilitab tselluvill õhuniiskuse tasakaalu ning toimib suurepärase kaitsevahendina läbipuhumise vastu. Tselluvill - Vana soojustuse uus sõber Tselluvill on looduslik isolatsioonimaterjal, mis paistab silma oma lühikeste kiudude ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.