Rohkema info nägemiseks:

EHTEÄRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 753; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EHTEÄRI OÜ kohta arvamuslugu!"

EHTEÄRI OÜ hetkeolukord

Juba 753 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Ehteäri OÜ põhitegevuseks on disainehete müük. 2022 aastal tegeles Ehteäri OÜ 2 kaubamärgi müügiga: Norra kaubamärk A&C

OSLO ja Taani kaubamärk Dyrberg/Kern. Ehteäri OÜ on kaubamärkide A&C OSLO ja Dyrberg/Kern maaletooja ja ametlik esindaja

Eestis. Edasimüüjad on Tallinnas, Tartus, Pärnus ja lisaks toimub müük ka läbi internetipoodide. Ehteäri OÜ suurimad edasimüüjad on Tallinna

Kaubamaja, S`NOB kauplused, EHTEÄRI Pärnu kauplus, Fabeles e-pood.

2022. aastal keskendusime põhiliselt hulgimüügile. Ehteäril on olemas ka stuudio, kus on võimalik tutvuda meie esindatavate kaubamärkidega ja soetada kohapeal olevaid tooteid.

Ka 2022 pakkusime lisategevusena IT alaseid konsultatsioone ja korraldasime koolitusi, mis tegelikkuses moodustas ligi veerandi meie müügitulust. Oma 2022 aastaks püstitatud käibeeesmärgi täitsime ja ületasime, aga paljuski mõjutas meie kulude suurenemist üldine hinnatõus.

Eriti märgatav mõju oli üüratutel elektrihindadel. Tavaline müügitegevus meie stuudios oli häiritud tänu kestvale tänavaremondile, ligipääs stuudiole oli raskendatud ja vahepeal puudus hoopis, olime sunnitud stuudiot suletuna hoidma. Seetõttu lõpetasime aasta suure kahjumiga.

Tulud, kulud ja kasum 2022.aastal moodustas Ehteäri OÜ müügitulu 46 064 eurot. Müügitulust moodustas ligi 67% kaupade müük ja 34% konsultatsiooniteenus.

Ehteäri OÜ müügitulust moodustas 100% müük Eestis

Ehteäri OÜ lõpetas 2022 aasta kahjumiga 5 768 eurot.

Personal

Ehteäri OÜ-l majandusaastal oli lisaks tegevjuhtkonnale 2 töötajat, üks neist põhikohaga, teine seotud projektidega. Juhatuse liikmetele nende lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aasta põhieesmärgiks on müügitulu hoidmine samas suurusjärgus ja tegevuskulude kokkuhoid. Jätkame esindatavate kaubamärkide kinnistamist Eesti turul. Loodame jätkata ka koolituste ja konsultatsioonidega. 2023. aasta käibeeesmärgiks on 40 000 eur.

EHTEÄRI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.