Rohkema info nägemiseks:

EMERO WALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme eksperdid akustiliste liigutatavate vaheseinte projekteerimisel, tarnimisel ja paigaldamisel, pakkudes klientidele paindlikke ja stiilseid lahendusi ruumide jagamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Emero Wall on juhtiv ettevõte, mis on spetsialiseerunud akustiliste liigutatavate vaheseinte projekteerimisele, tarnimisele, paigaldamisele ja hooldamisele. Meie eesmärk on pakkuda innovatiivseid ja funktsionaalseid lahendusi ruumide optimaalseks jagamiseks ja kohandamiseks vastavalt teie vajadustele.

Meie voldikseinad on loodud paindlikkuse ja kiire kasutuselevõtu silmas pidades. Need ruumidevahelised vaheseinad saab hõlpsasti kokku voltida, võimaldades teil muuta ruumide suurust ja kuju vastavalt hetkevajadustele. Lisaks lihtsale kasutusele pakuvad meie voldikseinad ka suurepärast helikindlust, tagades privaatsuse ja vaikse keskkonna.

Meie klaasvoldikseinad on atraktiivsed ja praktilised lahendused, mis ühendavad privaatsuse, eksklusiivsuse ja loomuliku valguse voogamise ruumidesse. Need võimaldavad teil luua avatud ja avara keskkonna, samal ajal säilitades vajaliku eraldatuse. Klaasvoldikseinad on suurepärane valik koosolekute, koolituste ja konverentside ruumide jaoks, kus on oluline visuaalne ühendus ümbritsevate ruumidega.

Meie siirdeseinad on projekteeritud individuaalsetest elementidest, mis võimaldavad teil olla ruumide jagamisel äärmiselt paindlikud. Kasutades ülakanderullikuid, saate liigutada seinaelemente hõlpsasti ühest ruumist teise. See annab teile võimaluse kohandada ruumi suurust ja struktuuri vastavalt konkreetsetele vajadustele, olgu selleks siis suuremad koosolekud või väiksemad rühmatööd.

Emero Wall eristub kõrgekvaliteediliste, vastupidavate ja esteetiliselt meeldivate liigutatavate vaheseinte poolest. Meie meeskond koosneb asjatundlikest spetsialistidest, kes on valmis teid abistama iga projekti etapis - alates projekteerimisest ja valmistamisest kuni paigaldamise ja hooldamiseni. Oleme pühendunud pakkuma parimaid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja ületavad ootusi.

Kui olete huvitatud meie akustilistest liigutatavatest vaheseintest või soovite rohkem teavet meie toodete ja teenuste kohta, ärge kartke võtta meiega ühendust. Meie kogenud spetsialistid on alati valmis kuulama teie vajadusi ja leidma teie jaoks parima lahenduse.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

EMERO WALL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

Helikindlad seinad muutsid meie kontori vaiksemaks ja mugavamaks. Töötab suurepäraselt! Aitäh, Emero Wall!

- Martin K.

Klaasvoldikseinad on meie konverentsiruumi täiuslik lisand. Stiilne ja praktiline lahendus. Soovitan soojalt!

- Laura P.

Emero Walli meeskond on äärmiselt professionaalne. Nende voldikseinad aitasid meil ruumi efektiivselt kasutada. Väga rahul!

EMERO WALL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Emero Wall, mille EMTAK'i kood on 46131, mis tähendab puidu ja ehitusmaterjalide vahendamist, on spetsialiseerunud helikindlate voldik- ja siirdeseinte müügile ja paigaldamisele. 2022. aastal oli see nende peamine tegevusala, mis näitab nende pühendumust ja ekspertiisi selles valdkonnas. Emero Wall on teostanud hankeid mitmetele suurtele objektidele, sealhulgas Ramm Ehitus OÜ, Tartu Ehitus AS, Mapri Ehitus OÜ, Nordecon Ehitus AS ja Merko Ehitus Eesti AS. See on märkimisväärne saavutus, mis näitab nende võimekust ja usaldusväärsust ehitusturul.2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 658 442

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida uksematerjali?

Uks on kodu oluline osa, mis lisaks funktsionaalsusele ja turvalisusele mängib suurt rolli ka sisekujunduses. Õige uksematerjali valimine on oluline samm, mis m
ssb.ee
Uks on kodu oluline osa, mis lisaks funktsionaalsusele ja turvalisusele mängib suurt rolli ka sisekujunduses. Õige uksematerjali valimine on oluline samm, mis mõjutab nii kodu välimust kui ka vastupidavust. Erinevad uksematerjalid pakuvad erinevaid omadusi ja stiile. Selles artiklis vaatleme erinevaid uksematerjale ja jagame praktilisi nõuandeid selle kohta, kuidas valida just sinu kodu jaoks sobiv materjal. Puidust uksed on klassikaline valik, mis lisavad igale kodule soojust ja elegantsi. Puit on mitmekülgne materjal, mis võimaldab erinevaid kujundeid ja viimistlusi. Samuti on puidust uksed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.