Rohkema info nägemiseks:

METSAHALDJAS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 518; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta METSAHALDJAS OÜ kohta arvamuslugu!"

METSAHALDJAS OÜ hetkeolukord

Juba 518 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Metsahaldjas OÜ põhitegevusala on teraviljakasvatus, sealhulgas raps ja kaunviljad (EMTAK-i kood 01111).

2022. aastal oli külvipind ligikaudu 324 hektarit. Lisaks suvinisule kasvatatakse talinisu, rukist, taliotra, hernest, uba.

Tänu PRIA toetusega soetatud teraviljakuivatile (koos hakkekatla ja teraviljapunkri), mille eesmärgiks oli tõsta ettevõtte tootlikkust ning parandada teravilja hoiustamise tingimusi, oli 2022. aastal sügisperiood ettevõtte jaoks oluliselt paremini korraldatud võrreldes eelmiste aastatega.

2022. aasta müügituli oli 313 875 eurot. Põhivara soetati 59 490 euro väärtuses.

2022. aastal on PRIA-lt põllumajandustoetusi saadud 81 489 euro ulatuses.

Keskmine töötajate arv 2021. aastal oli 1, töötaja töökoormus oli 0,5% täistööajast.

Meie eesmärkideks 2023. aastal on hoida kulutused kontrolli all ja reageerida kiiresti turu muutustele. Tegelda aktiivselt teraviljakasvatusega ning kindlustada tootmise püsiv kasv ja omakapitali tulutase.

Ukraina sõja mõjul on kallinenud olulielt sisendite hinnad (näiteks väetis ja diiselkütus), mis võivad mõjutada ettevõtte majandustulemust, kuid ettevõtte tegevuse jätkuvus ohus ei ole

METSAHALDJAS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.