Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU VÕTMED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme võtmete valmistamise ja lukkudega seotud teenustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus kohtub meisterlikkusega ja iga toode on meie kõikumatu kvaliteedipühendumuse tunnistus. PÄRNU VÕTMED OÜ-s ei valmista me lihtsalt võtmeid; me avame oma klientide usalduse ja rahulolu iga osutatud teenusega.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda võtmete valmistamisele, tagades, et iga lõige ja soon on täiuslik. Me mõistame turvalisuse tähtsust ja usaldust, mida te meisse iga valmistatud võtmega panete. Seetõttu kasutame viimase peal tehnoloogiat ja parimaid materjale, et luua võtmeid, mis on mitte ainult täpsed, vaid ka vastupidavad.

Kuid meie oskusteave ei lõppe siin. Me teame, et pisiasjad on olulised, mistõttu pakume kellapatareide vahetust sama detailitähelepanu ja hoolitsusega. Olgu selleks ajatu pärandvara või teie igapäevane käekell, me tagame, et teie kellad tiksuksid usaldusväärselt.

Autoentusiastidele ja igapäevastele juhtidele on meie autovõtme korpuste vahetuse teenus loodud pakkumaks teile parima kvaliteediga korpusi, tagades, et teie autovõtmed on kaitstud ja funktsionaalsed. Me mõistame rikutud puldikorpuste frustratsiooni ja püüdleme pakkuma lahendusi, mis on nii tõhusad kui ka esteetiliselt meeldivad.

Meie teenuste valik laieneb ka kruvide/keermestuste kinnitamisele erinevates rakendustes, tagades, et kõik alates teie numbrimärkidest kuni koduste kinnitusteni on kinnitatud täpsusega.

PÄRNU VÕTMED OÜ on pühendunud teenindama neid, kes liiguvad päeval ja öösel, pakkudes teenuseid, mis on kohandatud nii veokitele kui ka öödele. Oleme siin, et tagada, et ükskõik kus te olete või mis kell on, on teil vajalik tugi ja teenused olemas.

Liituge meie pühendumusega tipptasemele. Kogege meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et iga meie pakutav toode ja teenus on valmistatud täpsuse ja hoolitsusega. Sest PÄRNU VÕTMED OÜ-s me ei valmista lihtsalt võtmeid - me avame kvaliteeti iga pöördega.

Kontakt

37 2528 4706

PÄRNU VÕTMED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jane S.

Täiesti uskumatu teenindus!

- Mart P.

Kiire ja professionaalne teenus, mis ületas mu ootusi!

- Anna K.

Suurepärane täpsus ja usaldusväärsus igas osas. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on peamised märgid, mis näitavad, et teie autovõti vajab asendamist?

Iga autoomanik teab usaldusväärse autovõtme tähtsust, kuid mitte kõik ei tunnista, millal on aeg see välja vahetada. Märkide eiramine võib viia ebamugavate ja potentsiaalselt ohtlike olukordadeni. Selles postituses uurime viit peamist näitajat, mis viitavad vajadusele uue autovõtme järele. Autovõtme funktsionaalsuse tähtsuse mõistmine Funktsionaalne autovõti on teie esimene kaitsejoon sõidukivarguste vastu. Kulunud või kahjustatud võti võib ohustada teie auto turvalisust, muutes selle varastele kergemini ligipääsetavaks. Lisaks tagab täielikult töötav võti, et saate oma sõidukile hõlpsasti

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada kodu- ja sõidukiturvalisus kvaliteetse võtmevalmistamise abil?

Võtmevalmistamine on oluline teenus, mis jääb sageli märkamatuks kuni hetkeni, mil vajate varukomplekti või asendust kaotatud võtmele. See on käsitöö, mis ühend
ssb.ee
Võtmevalmistamine on oluline teenus, mis jääb sageli märkamatuks kuni hetkeni, mil vajate varukomplekti või asendust kaotatud võtmele. See on käsitöö, mis ühendab täpsust, oskust ja tehnoloogiat, et tagada kodude, sõidukite ja ettevõtete turvalisus. PÄRNU VÕTMED OÜ on usaldusväärne võtmevalmistamise ja hooldusteenuste pakkuja, pakkudes kvaliteetseid lahendusi sõidukijuhtidele, koduomanikele ja ettevõtetele. Turvalisuse, mugavuse ja tõhusa teeninduse rõhutamisega teenindame mitmekesist klientuuri, kes otsib usaldusväärseid võtmega seotud lahendusi. Võtmevalmistamise protsess Võtmed on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.