Rohkema info nägemiseks:

AARDLA AUTOTEENINDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1983; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AARDLA AUTOTEENINDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

AARDLA AUTOTEENINDUS OÜ hetkeolukord

Juba 1983 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 177 korda.

Tegevusaruanne 2022

Aardla Autoteenindus OÜ on asutatud 26. jaanuaril 2009. aastal. Ettevõtte eesmärgiks oli alustada uue autoteeninduse jaoks sobiva äri- ja teenindushoone ehitusega. 2011. aastal valmiski ettevõtte teenindushoone aadressil Aardla 99. Ärihoonesse rajati müügi-teenindussaal, laoruumid, kontoriruumid ning sõidukite remonditöökoda.

Ettevõtte asutamisest ja avamisest alates on selle põhitegevusalaks olnud mootorsõidukite hooldus- ja remonditööd. 2013. aastal alustati ka mahukate investeeringutega jaekaubanduse arendamisse ning avati autokaupade jae- ja hulgikauplus.

2014. aastal jätkati investeeringutega jaekaubanduse arendamisse ning täiendati oluliselt müüdavate kaupade sortimenti. 2014. aasta teises pooles alustati ettevalmistusi äri- ja teenindushoone ehituse laiendamiseks, sh hoone projekteerimisega ning ehitusloa taotlemisega. Mahukate investeeringutega äri- ja teenindushoone laiendamisse alustati 2015. aasta kevadel.

2016. aasta lõpuks valmis äri- ja teenindushoone laiendus, sh uus töökoda, rehviboks, lao- ja abiruumid. Uus laiendus sisustati uue sisseseadega, sh kuus uut tõstukid ning mitmed seadmed ning stendid. Majandusaasta lõpuks oli ettevõttel kokku peaaegu 450m2 teeninduspinda, kümme tõstukit, rehvimontaažipingid ja muud vajalikud seadmed ja stendid. Samuti jätkati 2016. aastal intensiivselt jae- ja hulgikaubanduse arendamisega. 2016. aasta lõpus valminud äri- ja teenindushoone laiendus võimaldas luua uusi täiendavaid töökohti. Uue teenusevaldkonna korralise tehnoülevaatuse arendamiseks planeeriti erinevaid tegevusi (sh turundustegevusi) ning vajadusel ka täiendava tööjõu palkamist.

2017. aastal alustati uue teenuste valdkonna arendamist - korraline tehnoülevaatus. Selleks otstarbeks valmisid 2016. aastal nõuetele vastavad ruumid. 2017. aasta jooksul alustati tehnoülevaatuse jaoks vajalike seadmete soetamist. Samuti oli teostamisel töötajate väljaõpe. Lisaks uutele teenuste lisandumisele jätkati ka remonditeenuse arendamist. 2017. aasta lõpus telliti spetsiaalselt autoteenindustele mõeldud heitgaaside äratõmbesüsteem (viis ventilatsioonitoru, sh üks nn twin-otsikuga).

2018. aastal jätkati uute teenuste valdkondade arendamist ning jätkati töötajate väljaõppega seoses korralise tehnoülevaatuse käivitamisega.

Soetati mitmed tehnoülevaatuseks vajalikud seadmed. Värvati töötajad ning sooritati kvalifikatsioonieksamid nii teoorias kui ka praktilise tehnoülevaatuse teostamise osas. 2019. aasta atesteeriti tehnoülevaatajad, sõlmiti Maanteeametiga riikliku tellimuse leping ning alustati korralise tehnoülevaatuse teenuse osutamisega.

2020. aastal oli Aardla Autoteenindus OÜ põhitegevus mõjutatud Covid-19 pandeemiast, eriti märtsist suve keskpaigani, kuid ka enne aasta lõppu. 2021. aastal jätkati tavapärase põhitegevusega - mootorsõidukite hooldus- ja remonditööd ning korraline tehnoülevaatus.

Aardla Autoteenindus OÜ müügitulu oli 2022. aastal 340 268 eurot. Ettevõte müüs oma tooteid ja teenuseid 2022. aastal 99,6% ulatuses Eesti klientidele. 0,4% ulatuses müüdi tooteid ja teenuseid Euroopa Liidu liikmesriikide klientidele. Lisaks põhitegevusvalkondadele tegeles ettevõte 2022. aastal ka äriruumide rendi ja haldusega. Põhikohaga palgalisi töötajaid jäi ettevõttel 2022. aasta lõpuks seitse. Juhatusele 2022. aastal tasusid ei makstud.

Sarnaselt 2022. aastaga on põhieesmärgiks tagada ka 2023. aastal müügi- ning töömahtude stabiilsus. Planeeritakse jätkata plaaniliste investeeringutega nii autokaupade ja varuosade jaekaubanduse arengusse kui ka sõidukite remondi- ja hooldustööde osas.

AARDLA AUTOTEENINDUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.