Rohkema info nägemiseks:

KOCH OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5247; jälgijaid - 21. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KOCH OÜ kohta arvamuslugu!"

KOCH OÜ hetkeolukord

Juba 5247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Koch OÜ põhitegevusalaks 2022 aastal oli alkohoolsete jookide hulgimüük. Teiseks tegevusalaks on õlle ja kange alkoholi valmistamine.

2022 aastal on suurenenud oluliselt alkohoolsete jookide edasimüümine ning teenustööna toodete maksumärgistamine ning kleebistamine. Suuremateks klientideks on Aldar Eesti OÜ ja Aldar Latvia SIA.

Kuid turuosa on laienenud ka uutele klientidele Lätis, Leedus ja Saksamaal. Kõik eelpool toodud on suurendanud ettevõtte müügitulu ja kasumit.

Tootmis- ja vahendustegevus on suhteliselt stabiilne läbi aasta, kuid natuke kõrgemad tulemused saadakse mais-juunis ja novembris-detsembris.

Tootmistegevust teostati renditud pindadel.

2022 aastal suurim investeering oli õlletootmise liini, summas 287 237,71 eurot. Investeeriti ka mõningasel määral tootmisliini Näpil. Järgnevatel aastatel olulisi investeeringuid ei ole ette näha.

Uute toodete arendus toimub igapäevaselt, olulisi väljaminekuid tootearendusega aruande aastal ja järgnevatel aastatel ei kaasne.

Ukraina sõja mõjust tulenevalt võib toorainet nappida ja on kaasnenud oluline hinnatõus. Kõige probleemsem on klaastaara kättesaadavus ja kuna klaasi tootmine on väga energiamahukas on taara hinnad tõusnud kuni 60%. Võib esineda probleeme materjalide tarnetega ja tooraine kättesaadavusega.

Logistikakulud on kallinenud. Alkoholi müügihinnad on tõusnud ~7% kuna oleme saanud majandada varem soetatud varude arvelt.

Tootmise jätkusuutlikuks toimimiseks on seoses maailmaturul toimuvaga soetatud rohkem vajalikke materjale ning need kajastuvad ka ettevõtte laoseisus. Energiakriis ja inflatsiooni 2022 aastal oli suur, kuid need ei mõjutanud oluliselt ettevõtte tulemit kuna kehtisid fikseeritud hinnad elektrile ja gaasile. Hetkel me ei näe suuremaid tegevuskeskkonna riske järgnevatel aastatel. Loodame sortimenti täiendada ja turuosa kasvatada uute klientide arvelt nii sise- kui välisturul.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonnamõjusid. Ettevõtte põhitegevusest, alkoholi hulgimüügist tulenevalt, võib kaasneda mõningane sotsiaalne mõju ühiskonnas. Kuid alkoholi liigtarbimine tuleneb

KOCH OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.