Rohkema info nägemiseks:

CV PARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MITMEKÜLGSED VÄRBAMISTEENUSED TEIE ÄRILE

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite oma ettevõttesse tipptasemel spetsialiste, kes viivad teie äri uuele tasemele? CV PARTNER OÜ on Eesti juhtiv personaliteenuste pakkuja, kes on spetsialiseerunud kõrgkvalifitseeritud spetsialistide värbamisele erinevates ärivaldkondades. Alates 2009. aastast oleme aidanud ettevõtetel leida oma meeskonda andekaid tippjuhte ning tehnilisi spetsialiste, muutes personaliotsingu protsessi tõeliseks ettevõtte arengumootoriks.

Meie värbamisagentuuril on üle 10 aasta pikkune kogemus kõrgelt kvalifitseeritud töötajate värbamisel erinevates valdkondades. Oleme teinud edukalt koostööd mitmete tööstusharude ettevõtetega, tagades neile parimad võimalikud kandidaadid.

Meie meeskond mõistab, et iga ettevõte on unikaalne. Seetõttu pakume individuaalset lähenemist, alates lähteülesande püstitamisest kuni sobiva kandidaadi väljavalimiseni. Me kuulame teie vajadusi ja ootusi ning loome personaliotsingustrateegia, mis vastab teie ettevõtte eesmärkidele. Pakume kiiret ja täpset teenust, mis võimaldab teil leida sobivad kandidaadid lühikese aja jooksul. Teie ettevõtte arengule mõeldes teeme kõik endast oleneva, et leida kiirelt parimad spetsialistid, kes vastavad teie nõuetele.

Meie professionaalne meeskond teostab põhjalikke turu-uuringuid, et leida sobivaimad kandidaadid tehniliste ametikohtade jaoks. Kasutame erinevaid andmebaase ja tehnoloogilisi vahendeid, et tagada teile parimad valikud. Meie kogenud personalispetsialistid kasutavad intervjuusid ja teste, et hinnata kandidaatide oskusi ja sobivust teie ettevõttega. Nii tagame, et iga valitud spetsialist vastab teie ootustele.

CV PARTNER OÜ on rohkem kui lihtsalt värbamisagentuur – me oleme teie usaldusväärne partner, kes aitab teil leida parimad töötajad ja saavutada ettevõtte edu. Oleme siin, et muuta personaliotsing teie ettevõtte arengumootoriks, kandes endas meie pikaajalise kogemuse väärtust.

Kui soovite leida oma ettevõttesse parimad kandidaadid, võtke meiega ühendust juba täna. CV PARTNER OÜ on valmis aitama teil leida ideaalseid tippjuhte ja tehnilisi spetsialiste, kes viivad teie ettevõtte uuele tasemele. Koos leiame alati parima lahenduse teie ettevõtte vajadustele.

Võtke ühendust juba täna!

KONTAKT

CV PARTNER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi O.

Olen äärmiselt rahul CV PARTNER OÜ teenustega. Professionaalne lähenemine ja kiired tulemused.

- Marko S.

Suurepärane klienditeenindus ja kvaliteetne värbamine. CV PARTNER OÜ aitas meil leida täiusliku kandidaadi.

- Katrin E.

Usaldusväärne partner personaliotsingul. Tänan teid suurepärase töö eest!

CV PARTNER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ CV Partner tegutseb tööjõuturul pakkudes värbamisteenust paljudele Eesti ettevõtetele. Osaühingu kliendibaas on näidanud kasvutrendi ning teeme koostööd nii püsiklientide- kui ka pidevalt laiendame kliendibaasi uute klientide näol. Lisaks värbamisteenusele pakume karjäärinõustamisteenust. Osaühing jätkab tegevust ning teenuste paketi arendamist ja laiendamist.

Dropdown

kõik artiklid

Personaliotsing 2.0: Uued trendid ja lahendused

Personaliotsing on muutumas põnevaks, dünaamiliseks protsessiks tänu tehnoloogia ja andmeanalüüsi uutele võimalustele. Kaasaegses ärimaailmas on hädavajalik jää
ssb.ee
Personaliotsing on muutumas põnevaks, dünaamiliseks protsessiks tänu tehnoloogia ja andmeanalüüsi uutele võimalustele. Kaasaegses ärimaailmas on hädavajalik jääda uuenduslikuks ja kohaneda pidevalt muutuvate trendidega personaliotsingu valdkonnas. Meie uus artikkel avab ukse personaliotsingu 2.0 maailma, tuues teieni kõige värskeimad trendid ja lahendused, mis aitavad teil leida mitte ainult sobivaid kandidaate, vaid ka tuleviku talente, kes viivad teie ettevõtte uuele tasandile. Andmeanalüüs on muutunud võtmeks personaliotsingu maailmas. Uusimad tehnoloogilised lahendused võimaldavad meil

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.