Rohkema info nägemiseks:

TUULERISTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1400; jälgijaid - 26. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TUULERISTI OÜ kohta arvamuslugu!"

TUULERISTI OÜ hetkeolukord

Juba 1400 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tuuleristi OÜ põhitegevuseks on autoremont ja –hooldus. Ettevõte pakub autoremondi ja -hooldusturul järgmiseid teenuseid: autodiagnostika ja –elektritööd, mootori-, käigukasti- ja veermikuremont, kliimahooldus ja rehvivahetus.

Ettevõttel on kogunenud oma lojaalne püsiklientuur. Tuuleristi OÜ-l on sõlmitud koostöölepingud Eesti suuremate varuosa hulgitarnijatega.

Lõppenud majandusaastal teeniti autode remondiga (EMTAK 45201) müügitulu summas 130´776 eurot.

Põlvamaa Partnerluskogu ja PRIA abiga on soetatud kaasaegsed ja kvaliteetsed seadmed.

Oleme seadnud enesele eesmärgiks saavutada klientide silmis kindla ja usaldusväärse partneri kujundi, mis nõuab püsivat ja pikaajalist investeerimist nii tehnilisse seadmeparki, kui ka inimpotentsiaali arendamisse. See omakorda loob väärtusi, millelt on võimalik edasi liikuda laienemise plaanidega.

Pikema aja tegevuseesmärgid. Ettevõtte eesmärgiks on haarata arvestatav turuosa piirkonnas, pakkudes samas kvaliteetseimat remondi- ja hooldusteenust. Soov on ennast tutvustada põhjalikumalt Võru maakonna eelkõige Võru linna elanikkonnale. Prioriteediks on investeerida innovatiivsetesse remondiseadmetesse, et tagada kliendile ja endale teadmine, et sõiduk on korras.

Kaugema tuleviku eesmärgiks on teostada tehnoülevaatuse eelkontrolli, et tagada sõidukite nõuetekohane tehnoseisukord.

Elar Edesi

Juhatuse liige

TUULERISTI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.