Rohkema info nägemiseks:

ELUVIIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eluviis OÜ spetsialiseerub sisekujundusele ja pakub mitmekülgseid sisearhitektuurilahendusi kodudele ja avalikele hoonetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eluviis OÜ on Eestis tegutsev ettevõte, mis on spetsialiseerunud sisekujundusele ja pakub mitmekülgseid terviklahendusi nii kodudele kui ka avalikele hoonetele. Ettevõte on loodud 2009. aastal, kuid omame pikaajalist kogemust sisekujundusturu valdkonnas, alustades juba aastast 1998.

Meie sisekujunduse meeskond on loodud selleks, et jätkata arhitekti mõtet ruumis ning tuua ruumid ellu unikaalsel ja kaasaegsel moel. Eluviis OÜ pakub mitmeid erinevaid teenuseid, mis hõlmavad sisearhitektuurseid projekte kontoritele, müügipindadele ja kodudele. Lisaks pakume me ka siseruumide 3D visualiseerimist, mis võimaldab klientidel saada selget ettekujutust oma tulevastest ruumidest enne nende tegelikku loomist.

Ettevõte tegeleb ka korterelamute viimistlusmaterjalide tervikpakettidega ja näidiskorterite sisustamisega, mis aitab arendajatel ja kinnisvaraomanikel näidata potentsiaalsetele ostjatele või üürnikkudele, kuidas nende tulevane kodu võiks välja näha.

Lisaks pakub Eluviis OÜ fassaadide värvipasse, mis on kasulikud näiteks hoone renoveerimisel või uuendamisel. Meie professionaalne meeskond suudab anda nõu ja pakkuda parimaid lahendusi, mis vastavad klientide vajadustele ja soovidele.

Kui olete huvitatud sisekujundusteenustest või soovite lisateavet Eluviis OÜ pakutavate teenuste kohta, siis võtke julgelt ühendust nende ekspertidega. Oleme valmis aitama teil luua unikaalseid ja funktsionaalseid ruume, mis vastavad teie visioonidele ja eesmärkidele. Koos leitakse alati parim lahendus!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ELUVIIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna R.

Nende fassaadide värvipass aitas valida täpselt õige värvitooni, mis muutis mu maja välisilme vapustavaks. Nad suutsid mu visiooni tõeliseks luua!

- Marko T.

Olen äärmiselt rahul Eluviis OÜ sisekujundusteenustega. Nad andsid mu kodule uue elu, luues unikaalse ja funktsionaalse sisekujunduse.

- Laura K.

Eluviis OÜ meeskond on tõelised professionaalid. Nende abi kontori sisekujunduses tõi kaasa meie töötajate mugavuse ja tõstis produktiivsust. Soovitan kindalsti!

ELUVIIS OÜ tegevusaruanne 2022

Eluviis OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud sisekujunduslikule nõustamisele, dekoreerimisele ja ruumide sisustamisele. Asutatud 2009. aastal, on Eluviis OÜ pühendunud ruumide loomisele, mis mitte ainult ei näe head välja, vaid on ka funktsionaalsed ja mugavad. Nad pakuvad oma teenuseid nii äri- kui ka olmeruumide kujundamisel, olles seega mitmekülgne partner nii ettevõtetele kui ka eraisikutele.2022. aastal saavutas Eluviis OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 130449 euroni. See näitab ettevõtte pühendumust oma tööle ja klientide rahulolu nende pakutavate teenustega. Eluviis OÜ

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitab kujundusprotsessi juures 3D visualiseerimine?

Kodu või äriruumi kujundamine on põnev ettevõtmine, kuid see võib kaasa tuua palju küsimusi ja muresid. Kuid mis oleks, kui saaksite astuda oma tulevasesse ruum
ssb.ee
Kodu või äriruumi kujundamine on põnev ettevõtmine, kuid see võib kaasa tuua palju küsimusi ja muresid. Kuid mis oleks, kui saaksite astuda oma tulevasesse ruumi juba enne, kui see on ehitatud? Eluviis OÜ toob teieni võimaluse teha seda tänu meie siseruumide 3D visualiseerimisteenusele. Selles artiklis vaatleme põhjalikumalt, kuidas see teenus muudab disainiprotsessi sujuvamaks ja kuidas meie meeskond aitab teil oma visioone ellu viia. 3D visualiseerimine on võimas tööriist, mis võimaldab teil näha ruumi enne selle ehitamist. Meie meeskond kasutab spetsiaalseid tarkvaralisi lahendusi, et luua

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.