Rohkema info nägemiseks:

TELLIKOLIMINE CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me pakume kõrgekvaliteedilisi tellimise, kolimise ja logistikateenuseid. Meie meeskond võib Teid aidata oma tarneprotsesside täiustamisel ning vähendada nii Teie kulusid kui ka aega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset ja mitmekülgset veoteenust, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie, Tellikolimine OÜ, oleme oma ala spetsialistid, kes pakuvad laia valikut veoteenuseid nii väikestele kui ka suurtele kaupadele. Meie moto on, et ükski kaup ega vahemaa ei ole liiga väike ega liiga suur.

Meie ettevõtte eesmärk on tagada teie kaupade turvaline ja kiire kohaletoimetamine. Meil on mitmesugused transpordivõimalused, mis võimaldavad meil vastata erinevatele veovajadustele. Olgu selleks siis kodumaine või rahvusvaheline transport, väikepakettide saatmine või suuremahuliste kaupade vedu, saate meiega alati arvestada.

Peame oluliseks ka kogemuste ja teadmiste omamist, et tagada kaupade turvaline transport. Meie meeskond on hästi koolitatud ja omab pikaajalist kogemust erinevat tüüpi kaupade käitlemisel ja transportimisel. Kasutame kaasaegseid meetodeid ja kvaliteetseid pakendusmaterjale, et tagada, et teie kaubad jõuavad sihtkohta tervena ja kahjustusteta.

Meie eesmärk on pakkuda teile mugavat ja usaldusväärset veoteenust, mis vastab teie ootustele. Seega, kui vajate kaubaveoteenust, ärge kartke pöörduda meie poole. Meie meeskond on valmis teid aitama ja leidma parima lahenduse teie veovajadustele. Valige Tellikolimine OÜ usaldusväärseks partneriks oma kaupade turvaliseks transportimiseks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

TELLIKOLIMINE CONSULTING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura T.

Tellikolimine OÜ tegi suurepärast tööd meie kolimisega. Kõik sujus suurepäraselt ja meie vara sai ohutult uude kohta viidud

- Martin K.

Kahjuks tekkis kerge probleem saadetise kättesaamisel, kuid meeskond reageeris kiiresti ja asjaajamine sujus suurepäraselt. Muljetavaldav töö!

- Maria P.

Tellikolimine OÜ pakkus meile suurepärast laoteenust. Nende ladustamisvõimalused olid ideaalsed meie vajadustele ja meie vara oli hästi hoitud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TELLIKOLIMINE CONSULTING OÜ tegevusaruanne 2022

Tellikolimine Consulting OÜ loodi 2009. aasta kevadel eesmärgiga pakkuda kvaliteetset kolimisteenust. Tellikolimine Consulting OÜ sai müügitulu 2022.aastal 44 000 eurot (2021.aastal 39 899 eurot). 2022 majandusaasta lõppes 2 838 eurose kasumiga (2021.aasta kahjum -7 649 eurot). 2022.aastal arvestati tasusid kokku 3 018 eurot (2021.aastal 4 473 eurot). 2023.aastal jätkatakse põhitegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

Milline on meie pakutav kolimisteenus?

Kui olete kolimiseks abi otsimas, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie, kolimisteenuse pakkujad, oleme pühendunud sellele, et muuta kolimine teile võimalikult
ssb.ee
Kui olete kolimiseks abi otsimas, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie, kolimisteenuse pakkujad, oleme pühendunud sellele, et muuta kolimine teile võimalikult lihtsaks ja stressivabaks kogemuseks. Meie kireks on kolimisteenuse pakkumine ning oleme selles valdkonnas tegutsenud juba alates aastast 2009. Kogu meie tegutsemisaja vältel oleme pidevalt täiendanud ja täiustanud oma teenust, et vastata meie klientide muutuvatele vajadustele. Oleme kogunud piisavalt kogemusi erinevat tüüpi kolimiste läbiviimisel, olgu selleks siis korterikolimine, maja kolimine või kontorikolimine. Meie meeskond on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.