Rohkema info nägemiseks:

Grow Finance OÜ

5
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2980; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GROW FINANCE OÜ kohta arvamuslugu!"

Grow Finance OÜ hetkeolukord

Juba 2980 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kiirelt muutuv ja innovatiivne tänapäev on pea täielikult asendanud senise status quo. Töömaailmas on tuleviku keskmeks edukas ettevõtlus.

Rõhk on sõnal edukas. Sest lisaks oskuslikule ettevõtlustegevusele on järjepidevate kordaminekute puhul tähtsal kohal ka nutikas raamatupidamine ja kiire otsustamine.

Grow Finance on pikaajalise kogemusega tulevikku vaatav innovaatiline ettevõte. Pakume raamatupidamisteenust kõigis Balti riikides.

Kuulume finantsteenuseid pakkuvasse ühendusesse GGI Alliance, mis võimaldab meil oma klientidele pakkuda tippklassi rahvusvahelist raamatupidamisteenust. Grow omab ERK kvaliteedimärki, mis annab kliendile turvatunde, et suudame pakkuda usaldusväärset teenust.

Kasutame kliendi vajadustele vastavaid lahendusi, meie raamatupidajad tunnevad ligi 20 erinevat programmi ja on valmis uusi õppima.

Meie raamatupidamis- ja finantsteenuse kvaliteet on alati kompromissitu olenemata ettevõtte tegevusvaldkonnast või suurusest.

Meie lubadus: Grow paneb Sinu äri kasvama.

Meile meeldivad targad lahendused. Usume, et tulevik on ettevõtete päralt, kes hoolivad keskkonnast, inimesetest ja maailma päästmisest.

Selleks peame oluliseks kasutada töövõtteid, mis ei raiska ei inimeste ega maavarade energiat. Selleks kasutame parimaid töövõtted nagu: (cid:127) integreeritud tarkvarad, (cid:127) digitaliseeritud dokumendid, (cid:127) automatiseerimine.

Targad lahendused on meie viis hoida keskkonda ja säästa juhtide aega.

2022. aasta märkimisväärsemad sündmused: (cid:127) investeerisime ja arendasime finantsteenuste valdkonda, et pakkuda meie klientidele enam juhtimiseks vajalikku infot, (cid:127) viisime uuele tasemele kõik personaliga seonduva, et paremini ja kõige kaasaegsemal moel hoida ja toetada meie inimesi, (cid:127) alustasime uudse meeskonnajuhtide motiveerimissüsteemiga, et veelgi enam hoida ja motiveerida meie tippspetsialiste.

2023. aasta eesmärgid: (cid:127) raamatupidamine koos IT tugevusega koguneb suurtesse keskustesse nagu Grow, 2023. aastal peame oluliseks jätkuvalt investeerida IT lahendustesse ja oskustesse, (cid:127) tulevik on ettevõtete päralt, kes kaasavad väliseid partnereid, 2023. aastal oleme koostööni jõudmas uute partneritega nii lähiriikides kui ka kaugemalt, (cid:127) raamatupidamisteenusele ja finantsanalüütikale lisaks pakume vajadusel ka finantsjuhi tuge, et toime tulla kriisi või kiire kasvu olukorras.

Mitmekülgse meeskonnana ja automatiseerimisele orienteeritud lahendustega saab Grow pakkuda väga erineva keerukusega ülesannete lahendamist atraktiivse ja konkurentsivõimelise hinnaga. Viimasest võidavad kõik osapooled.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu (EUR) 2 267 620 1 472 331

Müügitulu kasv+/langus- (%) 54,0 37,6

Kasum enne tulumaksu (EUR) 344 631 128 482

ROA (%) 56,0 30,1

ROE (%) 90,9 96,2

Suhtarvude arvutamisel on kasutatud valemeid: (cid:127) Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused (cid:127) ROA (%) = puhaskasum x 100/varad kokku

Grow Finance OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.