Rohkema info nägemiseks:

ECLAT RICHESSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie professionaalne meeskond keskendub mitmekülgsetele teenustele, hõlmates käte- ja jalahoolitsust, ilusalongiteenuseid, juukselõikust, juuste värvimist, koolitusi ning juuste hooldust ja ravi, et rahuldada klientide individuaalseid ilunõudeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ECLAT-i, kus sinu juuksed on lõuend ja meie salong on stuudio, mis pakub lõputuid võimalusi. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava uskumusega: igaüks väärib näha ja tunda end oma parimas vormis. Kuigi meil ei pruugi olla pikka ajalugu, on meie pühendumus juuksehoolduse ja iluteenuste kvaliteedile ajatu.

Meie teenustevalik on loodud vastama iga inimese ainulaadsele stiilile ja eelistustele. Alates juuksevärvimise tehnikatest nagu balayage ja ombre kuni klassikaliste lõikusteni, mis ei lähe kunagi moest, oleme siin, et tagada, et sinu juuksed näevad välja imelised. Meie juuksur-stilistid ei ole ainult oma ala meistrid; nad on tähelepanelikud nõustajad, kes kohandavad iga teenuse vastavalt sinu vajadustele.

Meie pühendumus ilule ulatub kaugemale veel juukselõikustest ja värvimisest. Pakume terviklikku hooldust ja ravi, et taaselustada sinu juuste tervis, sest usume, et tõeline ilu algab tugevast alusest. Meie soengu ja viimistluse teenused on täiuslikud aktsendid erilisteks sündmusteks, tagades, et särad igal üritusel.

ECLAT-is mõistame ka vajadust püsida arengu eesliinil. Seetõttu pakume koolitust neile, kes soovivad juuste ja ilu kunstis silma paista. Meie salong ei ole ainult muutuste koht, vaid ka õppimise ja kasvamise keskus. Keskendudes juuksepikendustele ja edasijõudnud juukslõikustehnikatele, oleme pühendunud lahenduste pakkumisele, mis tõstavad esile sinu loomulikku ilu ja annavad sulle vabaduse väljendada ennast uutel ja põnevatel viisidel.

Liitu meiega ECLAT-is, kus ilu ei ole lihtsalt teenus, vaid kogemus. Lase meil olla osa sinu teekonnast avastamaks kõige säravamat versiooni iseendast.

KONTAKT

ECLAT RICHESSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Suurepärane teenindus ja sõbralik personal.

- Laura

Tundsin end mugavalt ja hooldatult. Soovitan kõigile, kes hindavad professionaalsust.

- Mari

Tähelepanelik ja oskuslik juuksur, kes kuulab klienti. Minu uus lemmikkoht!

ECLAT RICHESSE OÜ tegevusaruanne 2022

K.S.A.S OÜ alustas tegevust 2009 a. Ettevõtte põhitegevusaladeks on juuksuri- ja muu iluteenindus. 2022.aasta käive oli 84 799 eurot ja majandusaasta lõppes 8 006 euro suuruse kahjumiga. Aastaaruande koostamisel lähtuti eeldusest, et K.S.A.S OÜ on jätkuvalt tegutsev. Ettevõtte põhieesmärk järgmisel majandusaastal on uute kliendisuhete loomine, töömahu suurendamine.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust valida luksuslikud juuksepikendused

Kui soovid oma juuksestiili tõsta, ei ütle miski nii palju kui luksuslikud juuksepikendused. Need ei ole lihtsalt moeavaldus, vaid investeering sinu enesekindlu
ssb.ee
Kui soovid oma juuksestiili tõsta, ei ütle miski nii palju kui luksuslikud juuksepikendused. Need ei ole lihtsalt moeavaldus, vaid investeering sinu enesekindlusse. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks luksuslike juuksepikenduste valimine võib sinu välimust muuta ja miks ECLAT on sinu sihtkoht esmaklassilisteks juustepikendusteks. Ülekaalukas kvaliteet ja vastupidavus Luksuslikud juuksepikendused on sünonüümiks erakordsele kvaliteedile. Valmistatud parimatest materjalidest, on need loodud kestma, pakkudes väärtust ajas. ECLAT-is hangime ainult kõrgeima kvaliteediga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.