Rohkema info nägemiseks:

TRUCKMAINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2325; jälgijaid - 25. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRUCKMAINT OÜ kohta arvamuslugu!"

TRUCKMAINT OÜ hetkeolukord

Juba 2325 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Truckmaint on asutatud aastal 2009 ja registeeritud Äriregistris 16.04.2009.

OÜ Truckmaint põhitegevuseks on rasketehnika ja materjalikäsitlusmasinate müük ja rent, hooldus- ja remonditeenuse ning varuosade, rehvide ja lisaseadmete müük. Lisaks renoveeritakse ja vahendatakse kasutatud masinaid.

2022. aasta Truckmaint OÜ majandustegevust mõjutas Ukraina sõda, mille raames tekkis metallisektoris materjali märgatav hinnatõus ja tarneraskused, mis omakorda tõstis märgatavalt uute masinate hinnastatust ning pikendas valmimistähtaegu.

2022. aastal jätkati lühiajalise ja pikaajalise renditeenuse arendamisega, mille nõudlus jätkas tõusutrendis seoses COVID-19 pandeemia ja Ukraina sõjast tingitud pikenenud tarneaegadega masinate, varuosade ja kulutarvikute tarnimise osas.

2022. aasta suutis OÜ Truckmaint ellu viia oma planeeritud tegevused ning suurendada käibenumbreid järgmistes valdkondades: uute masinate müük, varuosade müük ning masinate lühiajaline ja pikaajaline renditeenus. Jätkati laovarude suurendamisega, et tagada varuosade ja tarvikute saadavus, et minimaliseerida klientide ja OÜ Truckmaint rendipargi masinate seisakuaegu.

2022. aastal jätkusid Paide kontor-töökoja ehitustööd - paigaldati PVC hall, millega suuarendati oluliselt laopinda ning parandati haakeseadmete ladustamisvõimalusi. 2022. aastal sisustati Paide kontor-töökoda kontoriinventari ja laosisustusega. Samuti jätkati investeeringutega põhivarasse - peamiselt hoonestus ja täisrenditeenuse masinapark.

2022. aastal pakkus OÜ Truckmaint kvaliteetset hooldus-ja remonditeenust Paide, Pärnu, Rakvere ja Tartu esindustest. Panustati mehaanikute kvalifikatsiooni tõstmisesse, samuti soetati remondi- ning hooldusseadmeid ja uuendati autoparki.

2023. aastal soovitakse peamiselt laiendada masinate lühiajalist ja pikaajalist renditeenust ning samuti keskenduda hooldus-ja remonditeenuse kvaliteeditaseme tõstmisesse. Lisaks soovitakse ellu viia Läti ja Leedu esinduste laienemiseplaanid.

OÜ Truckmaint müügitulu 2022. aastal oli ligikaudu 5,2 miljonit eurot. Suur osa müügitulust teeniti lühi- ja pikaajalise renditeenusega ning varuosade müügist, lisaks tõstukite müügist. 2022.

aasta finantstulemuseks kujunes puhaskasum 1,2 miljonit eurot.

TRUCKMAINT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.