Rohkema info nägemiseks:

JÜRI TEED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2531; jälgijaid - 7. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta JÜRI TEED OÜ kohta arvamuslugu!"

JÜRI TEED OÜ hetkeolukord

Juba 2531 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Jüri Teed OÜ on 2009.a. rajatud ettevõte, mille põhitegevuseks on haljastus, erinevate tänavakivide paigaldus ja müük. Lisaks üldehitus, transpordi- ning kaeveteenus Eesti Vabariigi piires. Ettevõtte meeskonnal on kogemusi antud valdkonnas aastast 2000. Pikaajalised kogemused, hea kvaliteet, usaldusväärsus, tähtaegadest kinnipidamine ning kliendi rahulolu on need põhiväärtused, millistest saab meie puhul lähtuda. Meie põhilised koostööpartnerid on Eesti suurimad teedeehitajad, korteriühistud ja ka eratellijad. Firma on käibemaksukohuslane.

Osakapital asutamisel oli 2684- EUR ja selle nimiväärtust muudetud ei ole. Aruandeaasta jooksul on tehtud investeeringuid rasketehnikasse, töö teostamiseks vajalikesse vahenditesse. Töötegemises kasutame vaid kvalitseetsemaid materjale.

JÜRI TEED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.