Rohkema info nägemiseks:

HELSI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Éclat keskendub Eestis käsitööna valminud taskukohastele ehetele, mis on kaunistatud laboritingimustes kasvatatud imekaunite ja eetiliste teemantidega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eestis on sündinud midagi erakordset – Éclat, mis tähendab prantsuse keeles sära või hiilgust. Éclat on tõeline kalliskivi, mis pakub taskuskohaseid ehteid, mis on valminud Eesti käsitöömeistrite osavate käte all. Meie ehetes kohtuvad elegants ja eetilisus, tuues teieni tõelise sära ilma kompromissideta.

Éclat ehib oma ehteid laboris kasvatatud teemantidega, mis kandvad endas puhta südametunnistuse sära. Me usume, et kauni väljanägemise ja vastutustundlikkuse vahel ei pea olema vastuolu. Laboriteemandid on füüsiliste ja keemiliste omaduste poolest täpselt samaväärsed kaevandatud teemanditega, kuid nad säravad eriliselt eetilise päritolu tõttu.

Éclat pakub laia valikut ehteid, mis rõhutavad Teie isikupära. Meie kõrvarõngad kumavad elegantsi ja stiili, olgu siis pidulik sündmus või igapäevaelu. Kaelaehted on disainitud kandma endas lugu, olles ideaalsed kaaslased igapäevastele seiklustele. Sõrmused on kui ajatu pitsat Teie isiklikule stiilile, käevõrud lisavad kätele erilise puudutuse ning piercingud pakuvad julget eneseväljendust.

Iga Éclat ehe on loodud südamega ja käsitööna. Meie kirevad käsitöömeistrid pühendavad aega ja tähelepanu, et luua iga ehe ainulaadseks kunstiteoseks. Me ei tee lihtsalt ehteid, vaid loome midagi enamat - kandvat lugu eetilisest ilust ja käsitöömeistrite kirglikust käest.

Éclat seab endale eesmärgiks olla vastutustundlik alternatiiv kaevandatud teemanditele. Meie ehted on vabad kaevandamisega seotud negatiivsetest mõjudest keskkonnale ja ühiskonnale. Iga Éclat ostuga toetate puhtama keskkonna nimel astutud sammu ning eetilist lähenemist luksusele.

Oleme pühendunud pakkuma mitte ainult kauneid ehteid, vaid ka tipptasemel teenindust. Võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, et sinu Éclat kogemus oleks täiuslik nagu meie ehtedki. Vali Éclat - ilu, mille taga on puhas südametunnistus!

HELSI OÜ kontaktid

Labori-teemantid: eelised ja võlud

Kaasaegne ehtemaailm on tunnistamas innovatsiooni, kus laboritingimustes loodud teemandid võidavad südameid oma loodussõbraliku lähenemisviisi ja taskukohasusega. Laboris kasvatatud teemandid on keemiliselt, optiliselt ja füüsiliselt identsed maapõuest pärit teemantidega, kuid nende hind on märkimisväärselt taskukohasem. Labori-teemantid toovad ehtemaailma uue mõõtme, ühendades kauni disaini ja vastutustundliku valiku. Iga ehe kannab endas looduse hingust, kujundatud pühendumuse ja täpsusega. Laboris kasvatatud teemantid vähendavad keskkonnamõju oluliselt võrreldes kaevandatud teemantidega.

Dropdown

kõik artiklid

Kaelakeed & juveelid: sinu välimuse ehtimine

Aksessuaarid on naise riietuse hüüumärk. Neil on võime muuta lihtsaim välimus erakordseks. Eriti olulised on kaelakeed ja juveelid, mis loovad fookuspunkti ja l
ssb.ee
Aksessuaarid on naise riietuse hüüumärk. Neil on võime muuta lihtsaim välimus erakordseks. Eriti olulised on kaelakeed ja juveelid, mis loovad fookuspunkti ja lisavad isikupära sinu komplektile.Chokeritest ooperi kaelakeedeni ja teemantidest sünnikivideni - tänapäeval on kaelakeede ja juveelide valik väga lai. Iga tüüp täidab erinevat eesmärki ja kannab endas ainulaadset stiilisõnumit. Õige kaelakee valimine oma riietuse juurde Õige kaelakee valimine, mis täiendab sinu kaelust, võib rõhutada sinu omadusi ja riietust. V-kaelusega sobib hästi ripatsiga kaelakee, samas kui paadikaelus nõuab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.