Rohkema info nägemiseks:

KORDITSEPS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikku lähenemist tervisele meie looduslike toodete ja personaalsete terviseteenustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KORDITSEPS OÜ usub, et tõeline tervis on keha, meele ja vaimu harmooniline tasakaal. Meie missiooniks on toetada seda tasakaalu läbi meie hoolikalt valitud looduslike tervisetoodete ja personaalsete terviseteenuste. Oleme pühendunud inimeste volitamisele, et Tõsta oma tervist loomulikul teel!

Meie teekond algas visiooniga integreerida looduse tarkus igapäevasesse heaolusse. Oleme kasvanud usaldusväärseks allikaks kõikidele looduslikele ravimitele ja terapeutilistele toodetele, mis on mõeldud keha loomulike tervendamisvõimete taastamiseks ja reguleerimiseks. Meie tootevalikusse kuuluvad võimas cordiceps'i eliksiir, noorendav fohow eliksiir ja puhastav sjuechinfu kapslid veresoonte puhastamiseks. Iga toode on meie kvaliteedi ja loodusliku puhtuse pühendumuse tunnistus.

Mõistes, et iga inimese tee terviseni on ainulaadne, pakume tasuta konsultatsioone ja diagnostikat, et kohandada terviseplaan, mis vastab teie isiklikele vajadustele. Meie eksperdid on siin, et juhatada teid läbi meie toodete tervendavate omaduste, tagades, et saate meie tervikliku lähenemise kõik eelised.

Alates taastavast Eliksiirist "Sanbao Oral Liquid" kuni uuendusliku Termo-infrapuna massaaži kapsli TIMni, meie valik vastab paljudele tervisemuredele. Pakume ka ilu- ja heaolutooteid, sealhulgas Aaloe Geeli "FOHOW" ja Nutikat massaaži silmadele, et toetada teie teekonda särava ja elujõulise elu poole.

Meie terapeutilised vööd ja tekstiilid, nagu Hea une padi ja Turmaliiniga pesupüksid, on loodud teie mugavuse ja heaolu parandamiseks. Need tooted sisaldavad edasijõudnud materjale ja tehnoloogiaid vereringe parandamiseks ja rahuliku une soodustamiseks.

Liituge meiega, et omaks võtta elujõuline ja tervislik eluviis. Avastage meie looduslike toodete valikut, kasutage meie ekspertide terviseteenuseid ja alustage oma teekonda tervema ja tasakaalukama mina poole. KORDITSEPS OÜ on teie tervisepartner igal sammul.

Võtke meiega ühendust täna, et saada rohkem teavet meie toodete kohta ja broneerida oma tasuta tervisenõustamine. Koos avastame looduse väe ja Tõstame oma tervist loomulikul teel!

KORDITSEPS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Olen avastanud imelise muutuse oma tervises pärast Cordiceps Eliksiiri kasutamist.

- Kati

Konsultatsioonid ja diagnostika olid äärmiselt informatiivsed.

- Liina

Hindan teie klienditeenindust ja toodete kvaliteeti.

Korditsepsi jõud: looduse saladus elujõulisusele

Korditsepsid, tuntud ka kui röövikseened, on haruldane ja eksootiline seenerühm, mis kasvab peamiselt Hiina kõrge mäestiku piirkondades. Neil seentel on ainulaadne elutsükkel, mis algab putukavastsete nakatamisest ja lõpeb peremeesorganismist välja kasvamisega. Nende haruldus ja ainulaadsed ravivad omadused on teinud neist kõrgelt hinnatud koostisosa traditsioonilises Hiina meditsiinis. Sajandeid on korditsepsid olnud traditsioonilises Hiina meditsiinis hinnatud nende võime tõttu tõsta elujõudu ja edendada pikaealisust. Tiibeti karjakasvatajad avastasid need esimesena, märgates, et nende

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi keha loomulikuks puhastamiseks

Meie kehad on varustatud keerulise süsteemiga, mis on mõeldud toksiinide ja jäätmete käitlemiseks. Siiski, kuna kokkupuude saasteainete ja kemikaalidega meie ke
ssb.ee
Meie kehad on varustatud keerulise süsteemiga, mis on mõeldud toksiinide ja jäätmete käitlemiseks. Siiski, kuna kokkupuude saasteainete ja kemikaalidega meie keskkonnas suureneb, on oluline toetada meie loomulikke puhastusprotsesse. See postitus uurib viit looduslikku viisi, kuidas oma keha puhastada, parandades üldist tervist ja heaolu. Detoksikatsioon on toksiliste ainete füsioloogiline või meditsiiniline eemaldamine inimkehast. See toimub peamiselt maksas, kus toksiine töödeldakse väljutamiseks. Keha eemaldab toksiine ka neerude, soolte, kopsude, lümfisüsteemi ja naha kaudu. Looduslike

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.