Rohkema info nägemiseks:

SMEDEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3174; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SMEDEN OÜ kohta arvamuslugu!"

SMEDEN OÜ hetkeolukord

Juba 3174 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Sissejuhatus

Smeden OÜ alustas tegevust juba 2009.aastal . Ettevõtte põhitegevuseks sai tänava- ja äärekivide paigaldamine millele lisandus aruande aastal, ettevõttete tellimisel väiksemaid hooldus- remont jm tööd teede korrashoiul. Korraliku ja kvaliteetse teenusega, kliendisõbralike hindadega on ettevõte suutnud leida poolehoiu ehitusettevõtete seas. Kuna antud teenuse turul on veel arenguks ruumi ja turg osaliselt katmata, on ettevõte veendunud, et äri saab olema kasvav ja kasumlik.

Aruandeaastal suuremateks koostöö partneriteks olid ettevõtted Tallinna Teede AS, Baurexi OÜ, ja Merko Ehitus Eesti AS Väiksemaid teenuseid osutati ka Aere OÜ, Eesti Keskkonnateenused,AS, Pro Ehitus OÜ ja mitmetele Tallinnas asuvatele

KÜ-le.

Tulud, kulud ja kasum 2022 aastal

OÜ Smeden teenuste netokäive aruande aastal oli 939 660 eurot. Võrreldes eelneva perioodiga kasvas käive 32,8%. Teenused osutati Eesti

Vabariigis ja aruandeaastal teenis ettevõte 47 703 eurot puhaskasumit.

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeriti materiaalsesse põhivarasse 104 906 eurot. Soetati masinad seadmeid ettevõtluse tarbeks.

Personal

OÜ Smeden töötajate arv majandusaasta lõpul oli 5 töötajat. Ettevõtte tööjõukulud moodustasid aruandeperioodil 107 482 eurot. Seal hulgas sotsiaalkindlustusmaks 27 127 eurot. Osaühingu juhatus koosneb 1 liikmest keda ei ole aruandeaastal tagasi kutsutud ega välja vahetatud, nõukogu puudub.

Aruandeaastal juhatuse liikmele ja juhatuse liikmega seotud isikutele ei ole tehtud soodustusi ning ka ei ole juhatuse liikmel muid kohustusi OÜ Smeden ees. Ettevõtte Juhatuse liikmele tema töö eest liikmetasu aruandeaastal ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks OÜ Smeden põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on otsida uusi väljakutseid, luues uusi sidemeid siseturul ja firma turupositsiooni säilitamine ning kindlustamine olemasoleval turul.

SMEDEN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.