Rohkema info nägemiseks:

LUSTRUM TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on kvaliteetne lammutamine, ehitusprahi vedu, masinate rent ja maastikukujundus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ehitustööde maailm on täis väljakutseid, kuid meie, kogenud ehitusettevõte, seisame valmis nende väljakutsetega silmitsi. Meie eesmärgiks on pakkuda mitmekülgseid ehitusteenuseid, mille aluseks on klientide soovid ja vajadused.

Omades ehituslitsentsi ja jäätmeluba ehitusjäätmete käitlemiseks, oleme võimelised pakkuma laia valikut teenuseid, mis hõlmavad mitte ainult ehitust, vaid ka lammutustöid. Oleme spetsialiseerunud kõrgetasemelistele lammutustöödele, mis hõlmavad mitmeid keerulisi ülesandeid. Oleme lammutanud kõrgeid hooneid, viinud läbi hoonete õhkimist, purustanud kivimaterjale ning teostanud töid erinevate tehnikatega.

Meie edule aitab kaasa kaasaegne töökeskkond ja tipptasemel töövahendid, mida meie professionaalne meeskond kasutab, et tagada igas projektis kõrgeim kvaliteet. Lisaks kasutame tööjõudu ja tehnikat parimas võimalikus kombinatsioonis, et tagada tööde sujuv kulgemine ja tähtaegade täpne järgimine.

Meie ettevõtte filosoofia keskendub klientidele, pakkudes neile mitte ainult teenuseid, vaid ka usaldust ja rahulolu. Meie kogenud meeskond on valmis kuulama teie soove ja nõudmisi ning kohandama meie teenuseid vastavalt sellele. Teie mugavus on meie prioriteet ning me pingutame alati, et ületada teie ootusi.

Olenemata sellest, kas on vaja ehitada, renoveerida või lammutada, võite kindel olla, et meie kogenud meeskond suudab teie projektiga hakkama saada. Teie unistused ja visioonid on meie jaoks olulised ning me oleme siin, et neid teiega jagada. Ärge kartke võtta meiega ühendust ja avastage maailm uute võimaluste ja ehituslahendustega!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

LUSTRUM TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas M.

Lustrum on olnud meie ehitusprojektide lahutamatuks osaks juba aastaid. Nende lammutustööd on alati kiired ja tulemuslikud ning masinate rent võimaldab meil saavutada suurepäraseid tulemusi. Suurepärane meeskond ja usaldusväärne teenus.

- Kristiina L.

Kui mul tekkis vajadus ehitusprahi äraveduks, pöördusin kohe Lustrumi poole. Nad olid kiired reageerima ja eemaldasid prahi korrektselt ja kiiresti. Hindan nende professionaalsust ja suurepärast teenust.

- Andres P.

Lustrumi meeskond aitas mul maastikukujunduse projektiga, ning nende masinate rent muutis kogu protsessi sujuvaks ja tõhusaks. Nad on tõelised eksperdid oma valdkonnas ja teevad suurepärast tööd. Soovitan neid kõigile, kes vajavad lammutustöid või masinate renti.

LUSTRUM TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Lustrum Teenused, mis on tuntud oma kvaliteetsete lammutusteenuste poolest, on teatanud, et nende põhitegevusalaks 2022. aastal oli lammutusteenuste osutamine. See on valdkond, kus nad on aastate jooksul omandanud märkimisväärseid oskusi ja kogemusi, mis on aidanud neil saavutada oma praeguse positsiooni turul. Samuti on nad kinnitanud, et jätkavad samal tegevusalal ka järgmisel majandusaastal, mis näitab nende pühendumust ja kindlust selles sektoris.2022. aasta müügitulu oli 730 408 eurot, mis on märkimisväärne summa, arvestades, et lammutamine kui põhitegevusala hõlmas sellest 81%.

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Meie pakume klientidele usaldusväärseid ja professionaalseid teenuseid, mis on vajalikud ehitusprojektide edukaks lõpuleviimiseks. Oleme kogemustega ettevõte, m
ssb.ee
Meie pakume klientidele usaldusväärseid ja professionaalseid teenuseid, mis on vajalikud ehitusprojektide edukaks lõpuleviimiseks. Oleme kogemustega ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmesugustele ehitus- ja lammutusteenustele. Allpool toome välja meie peamised teenused: 1. Lammutustööd: Üks meie peamistest tegevusvaldkondadest on lammutustööd. Tegeleme puidust ja kivist eramajade, suvilate, korterite ja tööstushoonete osalise või täieliku lammutamisega ning tagame, et lammutustööd toimuksid ohutult ja keskkonda säästvalt. Lisaks hoolitseme ka lammutusjäätmete äravedu ja utiliseerimise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.