Rohkema info nägemiseks:

SPORTLYZER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1860; jälgijaid - 4. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta SPORTLYZER OÜ kohta arvamuslugu!"

SPORTLYZER OÜ hetkeolukord

Juba 1860 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Sportlyzer tegeleb noorte- ja harrastusspordiklubidele veebi- ja mobiilipõhise klubihaldustarkvara väljatöötamisega ning rahvusvahelise turustamisega.

Sportlyzer OÜ on asutatud 2009. a juulis. Detsembris 2009.a alustati koostöös Tartu Ülikooli ja Tallinna Ülikooli teadlastega virtuaalse treeningu ja motivatsioonijuhtimise algoritmide arendust. 2011.a märtsis lansseeris Sportlyzer OÜ harrastussportlastele mõeldud virtuaalse treeneri veebiteenuse esmaversiooni. 2012.a alguses muudeti teenuse põhifookust ja keskenduti täiendavalt spordiklubides treeningujuhtimise protsessi digitaliseerimisele. 2013.a jätkati treeningujuhtimise tarkvara arendamist. 2014.a-l tegeleti toote laiendamisega spordiklubi administreerimisele, millega laiendati turupotentsiaali populaarsete sportmängude arvelt. Sportlyzeril on maksvaid kasutajaid enam kui 25-st riigist.

Aruandeaasta põhifookus oli spordiklubide baasadministreerimistarkvara täiendamine.

Sportlyzer OÜ-sse on investeerinud Eesti Arengufond, Contriber Ventures OÜ, AS Smartcap, Remmelg & Pojad OÜ. Aruandeaastal kasvas müügitulu võrreldes eelmise aastaga 1,2 korda. Keskmine töötajate arv oli 2.

Finantssuhtarvud: 2022 2021

Maksevõime kordaja (käibevarad/lühiajalised 1.59 1.53 kohustused)

Võlakordaja (kohustused/varad) 0.22 0.19

SPORTLYZER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.