Rohkema info nägemiseks:

QPAC OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 279; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta QPAC OÜ kohta arvamuslugu!"

QPAC OÜ hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

QPac OÜ on asutatud 16.06.2009 ning tema tegevusalaks on mitmesuguste tööstuskaupade vahendamine, osaühing on spetsialiseerunud pakkematerjalidele.

Lõppenud majandusaastal tegeles osaühing peamiselt Eesti ettevõtete toodangu vahendamisega ekspordiks ja muude rahvusvaheliste kaubandustehingute vahendamisega, millega seoses saadi müügitulu 437 tuhat eurot (2021: 524 tuhat eurot). Aasta lõppes kasumiga.

Aastal 2023 on osaühingul kavas tegevust samal ala jätkata. Eesmärgiks on seatud müügitulu ja kasumi säilitamine samal tasemel.

Osaühingus palgalisi töötajaid ei olnud, tasusid ei arvestatud. Juhtkonna liikmetele ei ole soodustusi tehtud ning osaühingul puuduvad juhtkonna tasustamisega seonduvad potentsiaalsed kohustused.

QPAC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.