Rohkema info nägemiseks:

ETTA TRANSIT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 699; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ETTA TRANSIT OÜ kohta arvamuslugu!"

ETTA TRANSIT OÜ hetkeolukord

Juba 699 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Etta Transit OÜ on kantud äriregistrisse 19.06.2009.aTegevusalaks transporteenuste osutamine ja vahendamine.Aktiivne tegevus algas septembris 2009.Etta Transit on jätkuvalt tegutsev ettevõte.Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on rahvusvahelised kaubaveod.

Ettevõtte tegevust mõjutab oluliselt tihe konkurents, jätkuv kütuse hindade tõus ja kvalifitseeritud töötajate puudus.2022 aastal oli ka tuntav veohinna langus, samuti mõjus halvasti EL transpordiseaduse muutus meile kahjulikus suunas. Samuti mõjutas oluliselt ka covid-19 põhjustatud käibe langus.

Osaühingul Etta Transit oli 2022. aastal oli juhatuse liikmeks Peep Parv. Ettevõtte tegevjuht on Peep Parv.

Plaanid järgmiseks aastaks:

On plaanis vahetada välja vanemaid autosid. Et püsida konkurentsis on plaanis oluliselt parandada pakutava teenuse kvaliteeti. Selle tagamiseks on plaanis värvata uut tööjõudu ja võimaldada töötajatele täiendkoolitusi(ADR, säästlik sõidustiil, suhtlus j.n.e). Samuti on vaja investeerida infotehnoloogiasse, et oleks tagatud parem infovahetus töötajate vahel.

Peep Parv juhatuse liige ................................ 04.juuni 2023

ETTA TRANSIT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.