Rohkema info nägemiseks:

INSTRUCTIVA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 926; jälgijaid - 6. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta INSTRUCTIVA OÜ kohta arvamuslugu!"

INSTRUCTIVA OÜ hetkeolukord

Juba 926 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Instructiva Oü kujundab, projekteerib ning rajab teile uue aia või värskendab olemasolevat ilmet. Ettevõte omab taimekaitsetunnistust.

Oleme kujundanud, rajanud ja hooldanud koduaedu, tööstushoonete ja kaubanduskeskuste haljasalasid. Leiame teile sobivad lahendused, arvestades mulla koostist, ilmakaari, tuulisust krundil ning muid tingimusi, ent eelkõige aia/haljasala eesmärki ning teie soove ja ettekujutust aiast, haljasalast või taimedest, millega soovite end ümbritseda.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Instructiva OÜ eesmärgiks on jätkuvalt arendada ettevõtet ja projekteerida ning luua hästifunktsioneerivaid ja kergesti hooldatavaid aedu, parke või muid haljasalasid. Oluline tagada kliendikeskne ja keskkonnasõbralik teenuse pakkumine.

2022.aastal juhatuse liikmelisuse eest tasusid ei makstud.

Majandusaasta müügitulu oli 233 622 eurot

INSTRUCTIVA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.