Rohkema info nägemiseks:

JOIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7395; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JOIK OÜ kohta arvamuslugu!"

JOIK OÜ hetkeolukord

Juba 7395 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 71 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevusala on kosmeetikatoodete ja kodulõhnastajate valmistamine ning müük JOIK Organic ja JOIK Home & Spa kaubamärgi all. Aruandeaastal tõime turule ka uue dekoratiivkosmeetika tootesarja JOIK Organic Beauty, millega sisenesime uude tootesegmenti.

Jätkus koostöö kõigi seniste suuremate edasimüüjatega Eestis, lisaks jätkas ettevõte aktiivselt toodete ekspordiga. Peamised tegutsemissuunad järgmisel aruandeaastal on seotud ettevõtte kaubamärgi kinnistamisega koduturul, olemasolevate eksporditurgude hoidmise ja uute ekspordipartnerite leidmisega. Samuti on plaanis panustada tootmisprotsessi efektiivsemaks muutmisesse ning tootearendusse.

Aruandeaastal alustasime uue tootmis-, lao- ja kontorihoone ehitust Saku vallas, mis oluliselt parandab ettevõtte tegevustingimusi. Ehituse planeeritav valmimine on 2023 aasta suvel.

Aruandeaasta lõpus töötas ettevõttes 21 inimest. Osaühing on jätkuvalt tegutsev.

JOIK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.