Rohkema info nägemiseks:

ORTOPEEDILISE OSTEOPAATIA KESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 537; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ORTOPEEDILISE OSTEOPAATIA KESKUS kohta arvamuslugu!"

ORTOPEEDILISE OSTEOPAATIA KESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 537 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.aaatal oli põhitegevuseks tööalse rehabilitatsiooni teenuse osutamine Eesti Töötukassale.Teenus hõlmab järgmisi nõustamisi: - töökeskkonna ja tööergonoomika individuaalne nõustamine - abivahendite hindamine ja kohandamine - krooniline valu (nt selja- ja kaelavalu) - peavalu, pearinglus - kiirguvad valud kätesse ja/või jalgadesse - kroonilised haigused (nt reuma, artriit, Borrelioos, fibromüalgia jne) - häirunud käe töö - jõu puudus käes ja "suremise" tunne - traumajärgsed kahjustused - insuldijärgne halvatus - veresuhkru kontrolli alla saamine - emotsionaalne söömine - toitumisnõustamine - emotsioonidega hakkama saamine - motivatsiooni leidmine - ärevushäire - sõltuvuskäitumised (söömine, joomine ja suitsetamine) - kõne häired - igapäevane intensiivne hääle kasutamine (Voice therapy) - kirjalike tekstide kirjutamise ja mõistmise raskused Töötukassale osutatud teenus moodustas 90% kogu müügitulust.Firmas oli tööl 3 töölepinguga töötajat,teised spetsialistid osutasid teenust käsunduslepingu aluse,vastavalt vajadusele..Juhatuse liikmele tasu ei makstud.2023.aastal jätkab osaühing sama tegevusega.

ORTOPEEDILISE OSTEOPAATIA KESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.