Rohkema info nägemiseks:

TEXAS SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autohoolduse ja remondiga tegelev ettevõte, kes on pühendunud sõidukite parandamisele ja varuosade pakkumisele, aidates teil hoida oma sõidukid suurepärases seisukorras.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 2009. aastast on Texas Service OÜ olnud kindel ja usaldusväärne nimi Tartu autohoolduse ja remondi maastikul. Kuid selle ettevõtte kogemused Ameerika autode hooldamise ja varuosade valdkonnas ulatuvad juba 15 aasta taha, muutes nad selles valdkonnas tõeliseks eksperdiks.

Ettevõte on spetsialiseerunud Ameerika ja Inglismaa autode hooldusele ning varuosade varustamisele, olles oma klientidele usaldusväärne partner nende autode heaolu tagamisel. Texas Service OÜ peamiseks eeliseks on nende võime pakkuda mitmekülgseid teenuseid ja varuosi, mis hõlmavad nii Ameerika kui ka Inglismaa autode mudeleid.

Lisaks on Texas Service OÜ võtnud enda hoole alla ka Land Rover\'i ja Jaguar\'i sõidukite hoolduse, remondi ja varuosade hankimise, tagades nende sõidukite omanikele kvaliteetse teeninduse. Koostöö mitmete Inglismaa tarnijatega võimaldab neil pakkuda parimat hinna-kvaliteedi suhet Eestis ja kiiret tarneid.

Ettevõte on tuntud ka oma professionaalse KME autogaasiseadmete paigaldamise oskuste poolest, mis on saanud populaarseks alternatiiviks kallinevale bensiinile. Texas Service OÜ on veendunud, et kvaliteetselt ja professionaalselt paigaldatud gaasiseade töötab alati laitmatult.

Off-road entusiastid leiavad Texas Service OÜ-st ka partneri, kes jagab nende kirge maastikusõitude vastu. Ettevõte pakub laia valikut lisavarustust ja kulusid peaaegu kõikidele automarkidele, aidates maasturisõpradel oma sõidukite maastikusõiduomadusi parandada.

Texas Service OÜ hoolduskeskuses hoolitsetakse mitmete autode eest, sealhulgas Chryslere, Jeepi, Dodge\'i, Chevrolet\'i, Cadillace\'i, GMC, Buicki, Pontiaci ja Fordi eest. Lisaks sellele on ettevõttel oskused ja kogemused, et hooldada ja remontida ka luksuslikke sõidukeid nagu Hummer, Corvette ja Mustang, ning Land Rover\'i ja Jaguar\'i sõidukeid.

Kui otsite usaldusväärset ja kogemustega partnerit oma auto hoolduse ja remondi vajaduste jaoks, siis võtke julgelt ühendust Texas Service OÜ-ga. Nende professionaalne meeskond on valmis teid aitama ja tagama, et teie sõiduk püsiks heas korras. Teie autode heaolu on nende prioriteet ning nad on alati valmis leidma lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele.

Võta ühendust ja broneeri aeg oma sõidukile juba täna!

kontakt

TEXAS SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Suurepärane teenindus ja kiire remont!

- Andres P.

Kvaliteetsed varuosad ja mõistlikud hinnad!

- Toomas K.

Tõeliselt hea kogemus igakülgses autoteeninduses!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TEXAS SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

TEXAS Service OÜ asutati 14. septembril 2009. aastal. Alates 21.08.2023 tegutseb ettevõte uuel aadressil Vinkli tn 4, Tartu, Tartumaa 50411. TEXAS Service OÜ põhitegevuseks on Ameerika, Inglismaa ning Euroopa sõidukitele remondi-, hooldus- ja diagnostikateenuste osutamine. Lisaks pakume ka kõikidele eelnimetatud sõidukitele varuosi. Sõidukite hooldamisel teostame täisteenusena peamiselt järgmisi töid: varuosade ja lisatarvikute paigaldamine, hooldus, diagnostika, elektritööd, mootorite remont, rehvide montaaž ning sildade reguleerimine. Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt kuus

Dropdown

kõik artiklid

Varuosad - õige valik teie auto jaoks

Autoomanikel tuleb varem või hiljem silmitsi seista vajadusega asendada oma sõiduki osi. Olgu selleks kulunud pidurikettad, halvenenud süüteküünlad või mõni muu
ssb.ee
Autoomanikel tuleb varem või hiljem silmitsi seista vajadusega asendada oma sõiduki osi. Olgu selleks kulunud pidurikettad, halvenenud süüteküünlad või mõni muu komponent, on varuosade valimine oluline osa auto hooldamisest ja remondist. Kuidas tagada, et teete õige valiku, mis tagab teie sõiduki heaolu ja tõhususe? Selles artiklis uurime, miks õige varuosa valik on oluline ning kuidas leida parimad varuosad oma auto jaoks. Miks õige varuosa valik on oluline? Jõudlus ja ohutus: Õiged varuosad tagavad teie sõiduki jõudluse ja ohutuse. Kui kasutate halva kvaliteediga või sobimatuid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.