Rohkema info nägemiseks:

ERGOSTAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2645; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ERGOSTAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ERGOSTAL OÜ hetkeolukord

Juba 2645 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ergostal OÜ on moodustatud 17. septembril 2009. Ettevõtte tegevusalaks on elektripaigaldiste ehitus, käidukorraldus ja projekteerimine.

Ettevõte omab registreeringut Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi majandustegevuse registris, nr. TEL 001357. 2022a suvel vähenes tööliste arv 1 inimese võrra, kuna töö-ja tööjõu turu olukord on endiselt natuke ebastabiilne, jätkasime esialgu kolme elektrikuga, sügisel palkasime inimese kontori poolele. Tegime esimesed katsetused päikeseparkide ehituses, jälgime selles suunas arenguid 2023 aastal. Püüame senisest rohkem rõhku pöörata ka projekteerimisele.

ERGOSTAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.