Rohkema info nägemiseks:

REVAL AUTO ESINDUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6889; jälgijaid - 139. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta REVAL AUTO ESINDUSED kohta arvamuslugu!"

REVAL AUTO ESINDUSED OÜ hetkeolukord

Juba 6889 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 139 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Reval Auto Esindused OÜ (edaspidi RAE) põhitegevusalaks on uute ja kasutatud sõiduautode ost-müük, järelteenindus, garantiiremont, varuosade ja tarvikute müük. RAE-l on sõlmitud diilerleping AUDI AG toodete maaletooja Al Mare Auto OÜ-ga, mis hõlmab Audi sõiduautode, varuosade ja tarvikute müüki ning garantiiremonti ja järelteenindamist. RAE tegutseb Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares. Kuressaare on lisaks ka Volkswageni ja Škoda ametlik teeninduspartner. Pärnu esindus on ametlik müügi ja teeninduspartner

Citroenile ja KIA-le ning teeninduspartner Škodale.

RAE on Eesti Vabariigi seaduste alusel tegutsev eraõiguslik äriühing, mille omanikuks on eraõiguslik äriühing. Autokeskuste ruumid on renditud pinnad.

Personal

Juhatus on kolmeliikmeline. Juhatuse liikmed tegutsevad juhatuse liikme lepingu alusel. RAE-l on neljaliikmeline nõukogu. Perioodil jaanuar-detsember 2022 a oli RAE keskmine töötajate arv 89. Sellel perioodil töötajatele makstud palgakuluks koos sotsiaalmaksuga kujunes 3 978 tuhat eurot.

Majandustegevus 2022 aastal 2022 aasta müügitulu oli 65 017 tuhat eurot, millest 81 % autode müük, 13 % varuosade müük, 6 % teeninduse müük. RAE 2022 aasta kasumiks kujunes 1 220 tuhat eurot. 2022 aastal kasvasid müügitulud ca 32 % . Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline ega majandustegevus tsükliline, samuti ei oma valuutariskid mõju tegevusele. Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Investeeringud

Aruande perioodil investeeriti põhivarasse kokku 215 tuhat eurot. Suuremateks investeeringuteks olid – 2 sillastendi kokku 46 tuhat eurot, muid garaažiseadmeid ja eritööriistu kokku 45 tuhat eurot, muu inventari 3 tuhat eurot, immateriaalsetesse põhivaradesse 18 tuhat eurot ja ettemaksud 103 tuhat eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aasta jätkub eelneva aasta trendides. Ukraina kriisi mõju, kasvavad tarbijahinnad ning märkimisväärne konkurents tööjõuturul on peamised mõjutajad 2023. aasta majandustulemustele. Seda riski minimaliseerib seni suurim tellimuste pagas ja pidev koostöö maaletooja ning tehasega, täitmaks eelmisel aastal ette tellitud sõidukite tehingute realiseerimise. Tulenevalt üleüldistest tarbe- ja sisendhindade ning tööjõukulu kasvust, oleme teenushindade tõusuga reageerinud turu olukorrale. Jätkub pidev investeerimine töökeskkonda, IT-süsteemidesse ning keskkonna alastesse tegevustesse, saavutamaks eelist tööandjana. Lähtudes eelpool toodust oleme enesekindlad, et 2023. aasta majandustulemused saavad sihipäraselt saavutatud olemasoleva tellimustepagasi-, kasutatud sõidukite müügi ja marginaali kasvu- ning kohaldatud teenusehindade kaudu.

O lulisemad finantsnäitajad 31.12.22 31.12.21

Puhasrentaablus (ROS) 1,88% 2,03%

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 1,58 2,02

Aktivate tulukus (ROA) 13,62% 13,20%

Omakapitali tulukus (ROE) 25,20% 24,85%

REVAL AUTO ESINDUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.